Library of Congress September 11 Web Archive Collection This is an archived Web site from the Library of Congress. maximize
Back to previous page http://news.quick.cz/
Archived: Nov 11, 2001 at 01:45:08
Note: External links, forms and search boxes may not function within this collection
«« First « Previous # 145 of 191 Next » Last »»
09/14/2001   09/13/2002


Zpravodajství · Vyhledávání · Mapy · Pošta
Zábava · Registrace · Nápověda
 

Aukce Deníky Download Finance · Firmy · GameZone · Horoskopy · Chat · Inzerce · Kariéra · Kina · Kluby · Kurzy · Letenky · Magazín Mobile · Nastavení · Počasí · Pohlednice · Seznamka · Slovník · SMS · Soutěže · Sport · Telefonní seznam · Tv program · Vtipy · Wap · Web

Dnes je 11.11.2001 Nastavit jako výchozí stránku! Svátek má Martin

AKTUÁLNÍ TÉMA

Reklama a Média 
Zábava 
Sport 
Quick TV reklama
Quick TV reklama 2

NEJŽÁDANĚJŠÍ

Ve vraku ruské ponorky Kursk byl objeven lodní deník
Česká televize chce odstartovat digitální vysílání na podzim 2003
Afghánská opozice prý nemá zájem o americkou podporu
Zeman: Teroristé by svoje peníze do českých bank nedali
Britská herečka Hurleyová potvrdila, že je těhotná
MfD: Policie navrhla stíhání šéfa premiérových poradců Šloufa

POČASÍ

Předpověď počasí na neděli až úterý

VTIPY

Jean, kde jsou děti? V lednici, vaše lordstvo. A nebude jim tam zima? Ne. Zavřel jsem dveře...

Hlavní stránka
Vše dnes
Vše včera

Výběr e-mailem

Zdroje
ČTK · ČIA · BBC · Lidové noviny · iHNED.CZ · Hospodářské noviny

Zpravodajství
Domácí · Svět · Média · Ekonomika · Finance · Sport · Fotbal · Hokej · Sport

Technologie
Počítače · Komunikace · Bezpečnost · Počítače · Tisk.prohlášení

Zábava
Auto · Kultura · Styl · Počasí · Katastrofy · Magazín · Film

ČERSTVÉ OHLASY

Z České televize odcházejí reportéři pořadu Fakta
AIP: Čtyři mrtví vojáci při pádu amerického vrtulníku
Sbírka na pomoc New Yorku zatím vynesla kolem 4,6 miliónu korun
Prodejci: Benzín bude u čerpadel i nadále místy mírně zlevňovat
Další incident v americkém autobuse
NATO zahájilo vojenské cvičení v Ázerbájdžánu
Klaus: Když ODS ve volbách neuspěje, nemám v jejím čele co hledat
Vydavatel Hitlerovy knihy dostal tříletý podmíněný trest a pokutu
Tvrdík označil letouny L-159 za nespolehlivé a poruchové
Taliban prý zajal několik amerických "špiónů" a vojáků

Vše   Domov   Zahraničí     Ekonomika     Sport   Nejžádanější

Rozhovor pákistánského listu Dawn s Usámou bin Ládinem
Usáma bin Ládin, kterého Spojené státy považují za hlavního strůjce teroristických útoků z 11. září, má k dispozici chemické a jaderné zbraně a je připraven je použít. Bin Ládin to prohlásil v exkluzivním rozhovoru pro pákistánský deník Dawn.   (Ohlasy čtenářů : 2)


TONO STANO: MÁLOKTERÝ CHLAP JE V KLIDU
Přečtěte si exkluzivní rozhovor Quick Magazínu s jedním z nejúznávanějších fotografů posledních let Tonem Stanem.

TECHNO JE VŠECHNO
Jak se žije "systémákům" tedy lidem, pro něž je techno vším? Čtěte v Quick Magazínu.


Čeští fotbalisté prohráli v Belgii 0:1, Řepka znovu vyloučen
Čeští fotbalisté vstoupili do baráže o postup na mistrovství světa porážkou. V Bruselu podlehli Belgii 0:1 a jestli nechtějí v příštím roce na šampionátu v Japonsku a Koreji chybět, potřebují ve středu v Praze vyhrát alespoň o dva góly.
Zemřel spisovatel Ken Kesey, autor "Kukaččího hnízda"
Americký spisovatel Ken Kesey, autor bestselleru Přelet nad kukaččím hnízdem, zemřel dnes ráno ve věku 66 let. Kesey byl v posledních dnech v kritickém stavu po operaci, při níž mu byl odstraněn zhoubný nádor na játrech.
Respekt podal na Zemana oznámení za násilí a podněcování
Týdeník Respekt podal na premiéra Miloše Zemana trestní oznámení za násilí proti skupině obyvatelů a proti jednotlivci a podněcování k nenávisti vůči skupině lidí. Kopii trestního oznámení dnes ČTK zaslal Pavel Tatíček z Respektu.
Povodně v Alžírsku - 189 mrtvých
Nejméně 189 lidí přišlo o život při povodních, které od pátku sužují severozápadní Alžírsko. 173 lidí zemřelo v hlavním městě a další v sousední provincii Tipaza a v západoalžírském Vahránu.
Bush: Boj proti terorismu naléhavou povinností všech států
Boj proti terorismu je naléhavou povinností všech států světa. Prohlásil to dnes v New Yorku americký prezident George Bush. Ve svém prvním vystoupení na půdě OSN zároveň požádal o činy v boji proti terorismu, vedeném Spojenými státy, místo vyjadřování soustrasti nad teroristickými útoky z 11. září.
Na pomoc New Yorku se doposud vybralo 4,565 milionu korun
Výtěžek na konci první etapy celonárodní veřejné sbírky Humanitární pomoc New York činí 4,565 milionu korun. Sbírku založilo České centrum New York a Občanská iniciativa pro Evropskou unii. Čtyři miliony korun poukázalo na sbírku hlavní město Praha. Ostatní prostředky představují dary od podnikatelských subjektů a občanů. Informoval o tom primátor Jan Kasl.
Železný: Vazba Rozehnala je neadekvátní, chystáme právní kroky
Ředitel televize Nova Vladimír Železný hodlá podniknout v případu svého právníka Aleše Rozehnala právní kroky, protože jeho vzetí do vazby pokládá za neadekvátní. "Konáme právní kroky k tomu, aby se tato situace vyřešila. Právní kroky mohou být stížnost k vyššímu soudu než ten, který uvalil vazbu, a některé další právní kroky," řekl dnes Železný ve svém pořadu Volejte řediteli.
Šedivý: Čeští vojáci v SFOR svůj úkol splnili stoprocentně
Česká účast v misi SFOR v Bosně a Hercegovině splnila podle náčelníka generálního štábu české armády Jiřího Šedivého z vojenského hlediska svůj účel beze zbytku. Šedivý to dnes řekl novinářům na základně pátého mechanizovaného praporu české armády v Bosanské Krupě. Čeští vojáci v prosinci Bosnu definitivně opustí.
Většina Rakušanů pro odstavení Temelína
Rakouská vláda by měla i nadále požadovat od Česka odstavení jaderné elektrárny Temelín. Tohoto názoru je podle průzkumu veřejného mínění, jehož výsledky zveřejní v pondělí časopis Format, 72 procent Rakušanů. Jen 19 procent je podle těchto údajů proti. Oznamuje to dnes agentura APA.
Indie: 24 mrtvých a 35 pohřešovaných po sesuvu půdy
Nejméně 24 lidí zahynulo a dalších 35 je pohřešováno po sesuvu půdy, ke kterému došlo v jižní části Indie sužované prudkými dešti. Oznámila to dnes agentura Reuters s odvoláním na místní policii.
Bush ocenil spolupráci ČR, Zeman přislíbil podporu USA
Americký prezident George Bush dnes v rozhovoru s českým premiérem Milošem Zemanem ocenil informace od českých tajných služeb, týkající se schůzky teroristy Muhammada Atty s iráckým diplomatem v Praze. Sdělili to čeští diplomaté, kteří informovali o obsahu rozhovoru Zemana s Bushem, stejně jako s viceprezidentem Richardem Cheneym a ministrem zahraničí Colinem Powellem.   (Ohlasy čtenářů : 1)
Bush potvrdil, že Čína splnila podmínky pro přijetí do WTO
Americký prezident George Bush v pátek potvrdil, že podmínky dojednané v roce 1999 mezi Spojenými státy a Čínou pro její vstup do Světové obchodní organizace (WTO), byly splněny. Oznámila to agentura Reuters s odvoláním na Bílý dům.
Podle FBI dopisy s antraxem rozeslala stejná osoba
Tři dopisy obsahující antrax, které se od teroristických útoků z 11. září objevily v několika institucích ve Spojených státech, rozeslala tatáž osoba. Oznámil to dnes americký Federální úřad pro vyšetřování (FBI).
Bush nařídil Národní gardě, aby zesílila ochranu letišť v USA
Rozmístění dalších jednotek Národní gardy na amerických letištích dnes nařídil prezident George Bush. Cílem tohoto opatření je posílit jejich ostrahu v době před nadcházejícími svátky.
USA: Antrax zjištěn v dalších čtyřech poštovních úřadech
Sněť slezinnou zjistili američtí specialisté v dalších čtyřech poštovních úřadech v New Jersey. Až dosud byl antrax objeven na zhruba 20 poštách ve Spojených státech a tisíce poštovních zaměstnanců preventivně užívají antibiotika.
Prezident George Bush přijal premiéra Zemana v Bílém domě
Americký prezident George Bush přijal dnes v Bílém domě českého premiéra Miloše Zemana. Na programu čtvrthodinového jednání jsou dvě témata: boj s terorismem a summit Severoatlantické aliance NATO v roce 2002 v Praze.
Zeman: WTC nebylo jediným potenciálním cílem teroristů
Potenciálním cílem teroristických útoků nebylo jen Světové obchodní středisko, ale i budova Rádia Svobodná Evropa/Rádia Svoboda. Novinářům to dnes ve Washingtonu řekl premiér Miloš Zeman. Reagoval tak na dotazy, co věděly české tajné služby o pražské schůzce teroristy Muhammada Atty s iráckým diplomatem. Zeman řekl, že existují důvodné hypotézy, že budova RFE/RL měla být cílem útoku, zdůraznil ale, že česká vláda předem nevěděla o plánovaných útocích na "dvojčata", věže WTC, které srovnal se zemí teroristický útok 11. září.
Vnitro, BIS: Zemanův výrok o Attovi je jedna z hypotéz
Ministr vnitra Stanislav Gross i ředitel Bezpečnostní informační služby (BIS) Jiří Růžek se domnívají, že dnešní výrok premiéra Miloše Zemana o úmyslu Muhammada Atty zaútočit na budovu Rádia Svobodná Evropa, vycházel z jedné z možných hypotéz českých bezpečnostních složek. Gross to vzkázal po své mluvčí Gabriele Bártíkové, Růžek reagoval v rozhovoru pro rádio BBC.
AFP: Afghánská opozice získala kontrolu nad Mazáre Šarífem
Afghánské opoziční Severní spojenectví dnes oznámilo, že se mu podařilo získat kontrolu nad strategickým městem Mazáre Šaríf na severu Afghánistánu. Podle informací agentury AFP se odsud vládní hnutí Taliban stáhlo bez boje.
CME zvažuje exekuce českého majetku v zahraničí
CME může zahájit exekuci českého majetku v zahraničí i přesto, že ČR složila milión USD u právní kanceláře Clifford Chance Pünder, která zastupuje ČR v arbitráži s CME. Uvedl to dnes výkonný ředitel společnosti CME Fred Klinkhammer. "Nemusí přitom jít pouze o umělecká díla," dodal. ČR složila milión USD na účet právní kanceláře do vyřešení žaloby proti průběhu arbitráže právě proto, aby vyloučila rizika na obstavení majetku ČR v zahraničí.   (Ohlasy čtenářů : 1)

Výběr ze starších zpráv....

HLEDEJ ZPRÁVY

Nápověda

AKTUÁLNĚ

22:16
ČTK
Čeští fotbalisté prohráli v Belgii 0:1, Řepka znovu vyloučen
19:59
ČTK
Sikorsky: spolupráce s Aerem zvýší prodej vrtulníků
19:25
ČTK
Baráž ME do 21 let: Chorvatsko - ČR 1:1 (1:1)
19:17
ČTK
David Copperfield: Ženy jsou nejpříjemnější součástí mé práce
19:16
ČTK
Špidla dnes v Kladně řekl ne snižování mandatorních výdajů
18:56
ČTK
Postižení chtějí rychlé přijetí novely o jejich zaměstnávání
18:54
ČTK
Dovozci ojetin budou chtít po Senátu vrácení novely do sněmovny
18:53
ČTK
Nejlepší čeští automobiloví jezdci byli dekorováni v Poděbradech
18:20
ČTK
V čele volební kandidátky ODS na Vysočině je Němcová
18:19
ČTK
Hokejisté Švédska porazili Rusko na penalty
17:56
ČTK
Okresní shromáždění unionistů v Blansku se neuskutečnilo
17:48
ČTK
Balvín je po úrazu na očním oddělení ve Střešovicích
17:27
ČTK
Bývalý premiér Mečiar vdával dceru a dojetím se rozplakal
 
Aukce Deníky Download Finance · Firmy · GameZone · Horoskopy · Chat · INTERNET OnLine · Inzerce · Kariéra Kina · Kluby · Kurzy · Letenky · Magazín · Majáky · Mapy · Mobile · Namodro · Nápověda · Nastavení · Počasí · Pohlednice · Portál · Pošta · Registrace · Reklama na Quicku · Seznamka · Slovník · SMS · Soutěže · Sport · TELECOM · Telefonní seznam · Tv program · TVi · Vtipy · Vyhledávání · Wap · Web · WarnerBros · Zábava · Zlatá zmije · Zpravodajství

Copyright © ČESKÝ TELECOM, a.s., všechna práva vyhrazena. Zde se můžete zaregistrovat a získat tak přístup k Internetu zdarma. V případě jakýchkoliv dotazů či připomínek nás můžete kontaktovat...