jump over navigation bar
znak velvyslanectvíMinisterstvo zahraničí USA
Praha, Česká republika - Home vlajka
o velvyslanectví
 
  O velvyslanectví Velvyslanec Události Události 2009 Události 2008 Události 2007 Události 2006 Galerie Tiskové zprávy Newsletter Online diskuze Tiskové a kulturní oddělení Obchodní oddělení Zemědělské oddělení Kancelář vojenského přidělence Kancelář pro obrannou spolupráci Pracovní příležitosti

události 2007

712_100_zatlanka.jpg
Diplomaté z velvyslanectví USA se studenty debatovali o nejrůznějších tématech

Studenti gymnázia Na Zatlance se seznámili s prací Velvyslanectví USA v Praze

13. prosince 2007

Ve středu 12. prosince navštívili Americké centrum studenti gymnázia Na Zatlance. V rámci programu "Amerika u vás" se studenti seznámili s prací jednotlivých sekcí amerického velvyslanectví a dozvěděli se základní informace o americké diplomatické službě.

Téma diskuse bylo převážně zaměřeno na možnosti studia a cestování ve Spojených státech a jak získat vízum do USA. Zástupce z politicko-ekonomického oddělení Hart Nelson a Margaret Bula-Duane z konzulární sekce diskutovali se studenty nejrůznější témata počínaje každodenním životem v Americe, kulturou, historií až po ekonomii a sport.

Studenti zakončili svou návštěvu prohlídkou knihovny Amerického centra, kde jim informační specialista Miloš Dlabal podal stručný přehled o službách knihovny a dostupných zdrojích.

Jste organizace nebo škola a máte také zájem o návštěvu amerického diplomata nebo byste chtěli navštívili Americké centrum v Praze? Diplomaté z Velvyslanectví Spojených států v Praze jsou k dispozici pro přednášky a diskuze na témata dle Vašeho zájmu a jejich profesionálního nebo osobního zaměření. Mohou přijet i k Vám. Více informací naleznete na stránkách programu AMERIKA U VÁS.

zatlanka02.jpg zatlanka04.jpg 
zatlanka03.jpg zatlanka01.jpg 
 

  http://www.zatlanka.cz

 


nahoru ^

Tisk stránky:

Printer_icon.gif vytiskni



 

     Tyto stránky spravuje Ministerstvo zahraničí USA.
     Odkazy na externí zdroje nemusí představovat podporu názorům a pravidlům ochrany osobních údajů tam obsaženým.

Velvyslanectví Spojených Států Amerických