jump over navigation bar
Embassy Seal
AMERİKAN BÜYÜKELÇİLİĞİ(ANKARA TÜRKİYE)- Home flag graphic
Elçilik Haberleri
 
  Büyükelçi Konsolosluklar Basın Ofisi Basın Bildirileri Konuşma metinleri Makaleler Washington File Etkinlikler İnsan Kaynakları Bize Ulaşın Tatil Günleri

BASIN BİLDİRİLERİ

Büyükelçilik Basın Açıklaması

Konya’da Türk-Amerikan Derneği Yabancı Dil Kursu’nun açılışı

Ankara, 15 Aralık 2006. 

Haziran 2006’da kuruluşunun 55. yılını kutlayan Türk-Amerikan Derneği (TAD), 1951 yılından beri sürdürdüğü eğitim ve kültürel değişim programlarını geliştirmek ve farklı bir anlayışla sunmak üzere büyük atılımlar yapmaktadır. Belirlediği yeni hedefler doğrultusunda, eğitim programlarını geliştirmek, eğitimde teknolojik üstünlük yakalamak ve kültürel değişim programlarına ağırlık vermek isteyen Türk-Amerikan Derneği, yeni imajı ile önümüzdeki yarım yüzyılda fark yaratmak istemektedir.

Eğitimde fırsat eşitliği ilkesi doğrultusunda, yarım yüzyılı aşkın bir süredir Ankara’da verdiği yabancı dil kurslarını franchising sistemi ile Türkiye’nin her köşesinde yaygınlaştıracaktır. Bu bağlamda ilk olarak Konya’da TAD güvencesi ile Özel Türk-Amerikan Derneği Konya Yabancı Dil Kursu açılacaktır.

A.B.D. Büyükelçisi Sayın Ross Wilson’ın onur konuğu olarak katılacağı Özel Türk-Amerikan Derneği Konya Yabancı Dil Kursu’nun açılış kokteyli 18 Aralık Pazartesi günü saat 14:00’te Konya’da gerçekleşecektir.

Adres: Özel Türk-Amerikan Derneği
            Konya Yabancı Dil Kursu
            Beyazıt Mahallesi Karamanoğlu Mehmetbey Sok. No: 9 Selçuklu / Konya

Daha fazla bilgi için:

Türk-Amerikan Derneği , Ankara Tel: (0312) 426-2648 veya
Özel Türk-Amerikan Derneği Konya Yabancı Dil Kursu Tel: (0332) 322 2600

Başa dön ^

Sayfa Araçları:

Printer_icon.gif Yazıcıya Gönder



 

    Bu site Amerikan Dışişleri Bakanlığı tarafından düzenlenmiştir. Site dışına verilen bağlantıları ve bunların gizlilik haklarını kapsamaz.
    Bağlantı verilen diğer Internet sitelerinde belirtilen görüşlerin onaylandığı veya kabul edildiği şekilde yorumlanmamalıdır.


AMERİKAN BÜYÜKELÇİLİĞİ