Library of Congress September 11 Web Archive Collection This is an archived Web site from the Library of Congress. maximize
Back to previous page http://www.bt.dk/
Archived: Nov 06, 2001 at 21:20:21
Note: External links, forms and search boxes may not function within this collection
«« First « Previous # 6 of 47 Next » Last »»
10/09/2001   09/14/2002
   tirsdag den 6. november 2001 Gør B.T.online til din startside


FORSIDE
KRIMI
RAMPELYS
NYHEDER
SPORTEN
SPIL & VIND
Ringetoner og logoer
annonceinfo



Modtag gratis B.T.onlines nyhedsbrev hver morgen

 

Vejret

TV-Guide

MIT B.T.

Skriv til B.T.

Galleri

Indhold

Abonnér på B.T.

Avisarkiv

Annonceinfo

Gul&Gratis

BilZonen

JobZonen

BoligZonen

Stud. Online

Gamesector

Radio Metropol


annonceinfo





Bilbombe sårer 60 i Madrid
Eksplosionen fra en bilbombe i Madrid sårede tirsdag morgen mindst 60 mennesker, heraf fire alvorligt. En mand og en kvinde blev kort efter eksplosionen anholdt for attentatet, som den baskiske selvstændighedsbevægelse ETA formodes at stå bag.
Læs mere

Her er brandfolk igang med oprydningsarbejdet efyter den kraftige bilbombe i Madrid. Foto: AP
Har du prØvet

Nordalliance hævdes at gøre fremskridt nær vigtig by
Der var ubekræftede forlydender om et amerikansk helikopterstyrt og rapporter om hektiske kampe i det nordlige Afghanistan tirsdag.
Læs mere


Netfolket kræver Bischoff tilbage
Valgaftenen på TV bliver ikke det samme uden Hans Bischoff, mener i hvert fald godt 100 danskere. De har alle, på et dertil indrettet website, udtrykt deres uforbeholdne støtte til Bischoffs tilbagevenden til Danmarks Radios dækning af valgaftenen den 20. november.
Læs mere


Carlos Santana spiller i Parken 16. maj
Den legendariske superguitarist Carlos Santana, hvis seneste plade Supernatural satte rekord med ni amerikanske Grammy-priser, spiller i Parken i København den 16. maj.
Læs mere

USAs konsulat i Rusland har modtaget miltbrandpost
USA's konsulat i den russiske by Jekatarinburg har modtaget post med miltbrandbakterier, oplyste en amerikansk diplomat i Moskva tirsdag.
Læs mere

USA anmoder om tyske soldater til Afghanistan
Forbundskansler Gerhard Schröder sagde tirsdag, at USA har anmodet Tyskland om at støtte de militære operationer i Afghanistan med 3900 elitesoldater - deriblandt specialstyrker, der kan opspore ABC-våben.
Læs mere

SF: DF-program koster 73 mia. kr.
De offentlige finanser forringes med 73,2 mia. kr., hvis Dansk Folkepartis (DF) program gennemføres. Det har SF's økonomer beregnet ved at gennemgå DF's arbejdsprogram.

  • DF: SF er useriøse

    Læs mere

    Flere kristne danskere
    På syv år er gruppen af danskerne for hvem kristendommens budskab betyder " meget" eller "uendelig meget" vokset med 13 procentpoint til 36 procent. Samtidig siger en gruppe på 39 procent, at kristendommens budskab betyder "noget" for dem, mens kun hver fjerde dansker siger, at det betyder "lidt" eller "intet".
    Læs mere


    Politiker skød naboens hunde
    Med to skudsalver – affyret på klos hold – likviderede en Venstre-politiker to små familiehunde, som havde vovet sig ind på hans ejendom.

  • Hundedræber: Familien var advaret
    Læs mere


    Mette hjem til koks i kærligheden
    Der gik knas i kærligheden for muntre Mette Legaard, da hun kom hjem fra Robinson Ekspeditionen. Hun tog nygift af sted, men efter hjemkomsten bor Mette Legaard nu hos en veninde. Hun håber, at hun og Susanne finder sammen igen.

  • Krig og kærlighed
  • Livet er lettere, når man har nogen at hade
  • STEM HER: Hvem skal hjem fra Robinson?
    Læs mere


    Harry Potter - det store hokuspokus
    Så har Harry Potter-manien for alvor grebet England. Den længe ventede Harry Potter-film er vist for første gang. Gallapremieren fandt sted i London søndag aften, hvor tusinder af unge fans var mødt op iført troldmandskapper, spidse høje hatte, påklistrede ar i form af lyn i panden og runde briller – alt det, Harry Potter er kendt for fra bøgerne.

  • Aviserne: Harry Potter er en super-helt
    Læs mere


    Familie mejet ned af 85-årig bilist
    Bilisten trådte på speederen i stedet for bremsen og kørte direkte ind i en hel familie på Stranvejen nord for København.

  • SE VIDEO: Ulykke på Strandvejen
  • De Radikale: Flere læger skal vurdere de gamle
    Læs mere


    Prinsessen og prins pilfinger
    Det er de færreste, der får lov til at tage så håndfast på en ægte prinsesse, men svenske Madeleine føler sig øjensynlig tryg. Gemt bag solbriller tager hun en fridag i London, og det var for fristende for en opmærksom fotograf.
    Læs mere


    Tvind-elever på havregrød og vand
    Tidligere ansat hos Tvind afslører »horrible« forhold på institution. Nu går han til politiet.
    Læs mere


    Politiker i kamp med gal voldsmand
    Konservativ politiker forhindrede drab på sagesløs, da en sindssyg mand gik amok.
    Læs mere


    Emmy uden pomp og pragt
    Der var droslet ned for gallastilen, men til gengæld skruet voldsomt op for sikkerheden og patriotismen, da det endelig lykkedes amerikanerne at få afholdt den store Emmy-uddeling – TV-seriernes svar på Oscar-uddelingen.
    Læs mere

    Baby udsat for massiv vold
    Udelukkelsesmetoden blev udøvet til det groteske, da 24-årig mand i retten i Vejle nægtede at have rusket sin spæde datter til invalid. Den lille pige blev siden fødslen 26. marts i år kun passet af faderen og hendes 27-årige mor.

  • Sascha bliver aldrig normal
    Læs mere


    Livet er lettere, når man har nogen at hade
    Der er nu kun otte deltagere tilbage i Ekspeditionen, og jeg hader ikke nogen af dem, hvilket gør programmet lidt gråt at se på, må jeg indrømme. Okay, der er Jonny, ham hader jeg ikke, men jeg synes bare, han er lidt irriterende.
    Læs mere


    Melodi Grand Prix er blevet dobbelt så populært
    662 sange kæmper om at komme med i næste års danske Grand Prix.
    Læs mere


    Prinsessen og sproget
    Der var vild børnejubel. Itheshann, indvandrerdreng fra Pakistan, der går på Strandgårdsskolen i Ishøj, vidste dårligt, om han turde kigge på prinsessen, da hun prikkede på hans næse og bagefter på sin egen.
    Læs mere

    Hvem skal hjem fra Robinson?
    Mandag den 5. november blev Mette sendt hjem fra årets Robinson-ekspedition. Hvem skal følge hende i næste afsnit?

    TIDLIGERE AFSTEMNINGER


    Statsministeren 6/11

    Læs mere

  • Baggio ude i to måneder
    Landsholdsspiller Roberto Baggio fra den italienske Serie A klub Brescia må tilbringe de næste to måneder væk fra græstæppet, da han er skadet i sit venstre knæ.
    Læs mere


    Lyngby-spillere får ikke løn af Farum
    Efter hektisk mødeaktivitet tirsdag eftermiddag mellem fodboldklubberne Lyngby FC og Farum Boldklub - kun et døgn før absolut sidste frist for lønudbetalinger til Lyngbys spillere - er der fortsat stor uvished om, hvem der skal til lommerne for at redde Lyngby fra konkurs.

  • Lyngby-trio sagde nej til Farum
    Læs mere

    Sværvægtsbrag mellem Ruiz og Holyfield atter udsat
    Boksekampen mellem Evander Holyfield og WBA-verdensmesteren John Ruiz, der som det første verdensmesterskab i sværvægtsboksning i Kina skulle have fundet sted i august, er atter engang udsat.
    Læs mere

    Ny træner i Parma
    Parma, som Brøndby skal møde i tredje runde af UEFA Cup-turneringen, fik ny træner tirsdag, da argentinske Daniel Passarella skrev under på en to-årig kontrakt med den italienske Serie A-klub.
    Læs mere


    Muligt comeback til Morten Wieghorst
    Hvis alt går efter planen, bliver der comeback til den danske midtbanespiller Morten Wieghorst, når storklubben Celtic i aften skal møde 3. divisionsklubben Stirling Albion i tredje runde af ligacuppen.
    Læs mere


    Rytter truet med bænken
    Det der længe har lignet en ren formalitet, nemlig at FCKs landsholdsspiller Thomas Rytter ville forlænge sin aftale med FCK udover næste sommer, er nu gået i hårdknude og er måske på vej i vasken.
    Læs mere


    Vi napper Brøndby
    Esbjerg og topscorer Henrik Nielsen taler som et tophold.

  • AaBs formand kedede sig
    Læs mere


    Kostbar Elstrup-bommert
    Randers Freja til er tælling både økonomisk og sportsligt efter top-afgang.
    Læs mere


    Newcastle byder 70 mio. på Graver
    Hamburger SV står ikke alene med en aktuel interesse i at købe Thomas Gravesen. Newcastle United og Peter Schmeichels klub, Aston Villa, er også gået seriøst ind i jagten på den markante danske landsholdsspiller, der gang på gang leverer fremragende præstationer for Everton FC, oplyser flere engelske medier.
    Læs mere

    De fem nåleøjer
    Det tager sig egentligt forbløffende enkelt ud. Et halvt år før Morten Olsen skal udtage 22 håbefulde østens-farere, er hele fundamentet på plads.
    Læs mere


    Michael Laudrup som medicinmand
    Eks-fodboldstjernen har sammen med landsholdslægen Mogens Kreutzfeldt udviklet en pille med fiskeolie, vitaminer og mineraler – til forebyggelse af bl.a. blodpropper.
    Læs mere

    United ydmyget igen
    Med et ægte hattrick blev Arsenals Sylvain Wiltord mandagens mand på Highbury, da de engelske fodboldmestre, Manchester United, for anden dag i træk fik smæk af en af ærkerivalerne.
    Læs mere

    ALT OM SUPERLIGAEN
    Søndag d. 4. november:
    Klik for at se Superligatjek
    AB-Silkeborg 1-0(0-0)
    Brøndby-Vejle 6-1(3-0)
    FC Midtjylland-AGF 2-0(0-0)
    Viborg-Lyngby FC 1-1(0-0)
    OB-FC København 1-1(1-1)
    Mandag d. 5. november:
    AaB-Esbjerg 0-0

    Læs mere


    Ronaldo træner igen
    Italienske Inters brasilianske stjerneangriber Ronaldo træner igen på torsdag. I søndagens comeback fik han kun 14 minutter i 2-0 sejren over Lecce, før han måtte humpe ud af banen igen.
    Læs mere


    Britney forklædt som voksen

    Britney Spears: »Britney«, fire stjerner. (Zomba Records) Om en måned er Britney Spears ikke længere teenager. Og på sit tredje album, der udkommer i dag, udnytter den amerikanske megastjerne til fulde, overlagt og drillende sin position midt imellem barndom og voksenalder.

    Læs mere

    Håbet bristede i AC Ballerup
    For stor mundfuld for Danmarksserieklubben at redde Lyngby. Fire-fem ugers stenhårdt arbejde for at bringe Superligafodbold til Ballerup fik i går en brat ende.
    Læs mere


    Real Madrid fik værdigheden tilbage
    BARCELONA: Alt tilgivet. Med en 2-0 sejr over ærkerivalen FC Barcelona i et fejende flot, intenst og medrivende fodbold-show genvandt Real Madrids spillere i aftes ære og værdighed.
    Læs mere

    Hvem skal ud af BB?
    Cosmo fik nok af Big Brother natten til søndag den 21. oktober, og torsdag den 1. november blev Aida for anden gang stemt ud. Hvem skal ryge næste gang?

    TIDLIGERE AFSTEMNINGER

    Horoskop uge 45
    Fra den 4. til den 11. november. Af B.T.s astrolog Finn Wandahl
    Læs mere


    Kryds med B.T.online
    Velkommen til B.T.onlines krydsord. Hver uge byder vi på en ny opgave, men gemmer også tidligere ugers krydsord, som du kan fornøje dig med.
    Læs mere


  •   
        


        


    KLIK HER!
    SIDSTE NYT
    21:09 Psykologien er spillets joker
     
     

    21:07 Lyngby-spillere får ikke løn af Farum Boldklub
     
     

    20:35 USA nedsætter renten med en halv procentpoint
     
     

    19:01 Små EU-lande protesterer over de stores eksklusive møde
     
     

    18:52 God start for Eva Dyrberg
     
     

    Se alle nyheder
    TEMAER
     
     
    Nyheds brev


    Webmaster
    Ophavsrettigheder B.T.