jump over navigation bar
Embassy SealJAV Valstybės departamentas
Jungtinių Valstijų ambasada Vilnius, Lithuania - Į pradžią flag graphic
Vizos
 
  Kelionių į JAV supaprastinimo programa Neimigracinės Vizos Žalios kortelės loterija Imigracinės vizos Elektroninė anketos forma Kontaktai ir darbo valandos Naudingos nuorodos

Pašto kurjerio paslauga

Jeigu Jums buvo išduota viza, Lietuvos pašto kurjeris pristatys Jums pasą nurodytu adresu Lietuvoje. Priešingu atveju, turite ateiti pasiimti savo paso į ambasados pasų išdavimo postą kitą darbo dieną po pokalbio. Pasai grąžinami 11:30 val.  Norėdami pasinaudoti kurjerio paslauga, užpildykite formą konsuliniame skyriuje, kai ateisite kreiptis dėl vizos arba atspausdinkite formą iš mūsų internetinio tinklalapio ir užpildykite ją namuose. Formoje nurodykite savo vardą, pavardę ir telefono numerį. Pašto kurjerio paslauga kainuoja 16 lt. Mokestis mokamas kurjeriui.  Pasas paprastai pristatomas per vieną-dvi darbo dienas po vizos išdavimo (vizos išdavimo diena yra kita darbo diena po pokalbio).  Paso pristatymas gali užtrukti ilgiau, jeigu gyvenate atokiau nuo didesnių miestų.

Dėmesio. Neatvykus atsiimti paso 11:30 val., jis bus išsiųstas per pašto kurjerį.

Užpildžius pašto kurjerio formą, Jūsų pasas automatiškai patenka Lietuvos pašto atasakomybėn. Ambasada už šią paslaugą neatsako.

Jeigu norite iš anksto atspausdinti ir užpildyti  pašto kurjerio formą, spauskite čia.

 

 

 

 

 

Puslapio įrankiai :

 Spausdinti



 
 

    Šią svetainę palaiko JAV Valstybės departamentas.
    Nuorodos į kitas Interneto svetaines neturi būti vertinamos kaip pritarimas jose pateiktoms pažiūroms ar privatumo politikai.


Jungtinių Valstijų ambasada