SERVICES EN DIENSTEN

Met onze Marketing achtergrond en Grafische specialisatie die we combineren met heel wat jaren ervaring in de ICT Security hebben wij een zeer interessante markt benadering. Deze passen wij toe in onze Services en Diensten voor het beste resultaat.

SALES
Wij gaan samen met u op zoek naar meer omzet en nieuwe zakenrelaties. Onze tijd en ervaring zetten wij hiervoor in als volwaardige collega’s. Elke werkdag en daarbuiten bereikbaar voor een top resultaat
MARKETING
Wij zetten uw product helder in de markt met uw marketing Tools of met advies voor het inzetten van nieuwe Tools. Wij bieden een professionele werkhouding en creëren nieuwe kansen en mogelijkheden.
SERVICES
Services en Diensten leveren wij op het gebied van ICT Security en 'inhouse' Grafische vormgeving en design. Hierin gaan we breed en is veel mogelijk.
ICT SECURITY
Met ons netwerk van specialisten kunnen wij diverse ICT Security services bieden als dienst maar ook als product indien gewenst. Denk aan NG Firewalls, Authenticatie en alles wat met Cybersecurity te maken heeft.
PRODUCT
Vanuit onze Sales rol binnen ICT Distributie leveren wij diverse 'producten' als zijnde product of binnen 'cloud' diensten. Onder andere Firewalls, Anti-spam, Webfilter, Authenticatie en Wireless oplossingen, alles is mogelijk.
GRAFISCHE VORMGEVING
Onze Inhouse Vormgeefster maakt alles op het gebied van Grafische vormgeving mogelijk. Van logo's, Huisstijlen en Billboards tot alles voor communicatie en marketing doeleinden.

"Vormgeving en Design moeten spicy zijn en de aandacht trekken. Binnen de ICT ontbreekt dit nog wel eens, daar willen wij graag wat aan doen."

ONS WERK

Wij verzorgen Sales en Marketing activiteiten in de ICT Security Distributie in de Benelux. Verschillende oplossingen binnen de Cyber Security als Firewalls, Wireless Acces Points, Cloud diensten en nog veel meer. De andere discipline is het leveren van Grafische Vormgeving en Design

WIE ZIJN WIJ

Wij zijn een klein team met gevoel voor vormgeving en design en een netwerk van specialisten. Ruime ervaring in het ICT distributie landschap met name op het gebied van ICT Security. In huis een jarenlange ervaring met grafische producties. Van idee tot productie en alles wat daarbij komt kijken.

SALES & MARKETING

Wie zijn wij en wat doen wij? Neem contact met ons op en leer ons kennen.

GRAPHIC DESIGNER

Laat wat van je horen en ik vertel je wie ik ben en wat wij doen

ICT SECURITY OPLOSSINGEN

Security in de Cyberspace is niet meer weg te denken. Wij hebben toegang tot top ICT Security oplossingen van verschillende vendoren op het gebied van Data Security, Firewalling, Identity Management oplossingen en Wireless Acces Controle. Diverse oplossingen zijn ook te leveren als managed diensten.

test

CONTACT ONS

Neem vrijblijvend contact met ons op of drop je vragen via het formulier. Indien gewenst nemen we zo snel mogelijk contact op of plannen we een meeting ergens onderweg.

ONZE LOCATIE

West Trade
Blauwe reiger 4
6988 CG Lathum

M : mail@westtrade.nl
T: +31 (0) 6 43 99 62 24

KVK : 31427044
BTW : NL162708075B02

West Trade is een handelsnaam van West Side Trading

CONTACT ONS

Scroll to top