sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Iskänpäivää ja vähän arkihöpinää!

Ihan ensiksi haluan toivottaa jokaiselle isälle uskomattoman onnellista isänpäivää!
Spesiaaliterveiset omalleni <3

Olen siitä onnellisessa asemassa, että olen saanut kasvaa hyvin tasapainoisessa ja rakastavassa kodissa. 
Lapsuudesta on niin paljon ihania muistoja siitä, miten iskä otti meitä lapsia mukaan niin moneen juttuun.
Naurettiin yhdessä Eddie Murphyn leffoille, katsottiin lätkämatseja HIFK:iä kannustaen ja räkätettiin vedet silmissä Kummelin vitseille.
En minä ymmärtänyt jääkiekosta hevon humppaa - Kummelista puhumattakaan, mutta olin niin innoissani iskän kanssa vietetystä ajasta ja yhteisestä fiiliksestä ettei sillä ollut mitään merkitystä.
Iskä happy = minä happy <3

Yhteiset muistot eivät suinkaan rajoitu vain TV:n ääreen vaan teimme yhdessä paljon paljon muutakin hauskaa ja nyt itse äitinä pakko vain ihmetellä, että miten ihmeessä iskällä riitti malttia ottaa minua ja sisaruksiani aina joka juttuun mukaan?? Lenkilläkin mennä jolkotin hidasteena - iskää se ei haitannut (tai ainakaan se ei näkynyt) ;)

Iskäni on myös siitä äärimmäisen spesiaalitapaus, että hänellä on hyvin positiivinen elämänasenne noin niinkuin "mieheksi" ;) Hän on opettanut minulle, että kaikki asiat kääntyvät kyllä hyväksi ja ylimääräinen stressi on ihan turhaa. "Kaikki järjestyy" - on hänen yksi tavallisimpia neuvoja, joka pätee yhä niin moneen ongelmaan!
 Hymyä ei iskän vuosista ole puuttunut! <3

Kun sairastuin syöpään, iskän hymy hyytyi hetkellisesti. Yksi vaikeimmista hetkistä oli nähdä iskän tuska ja pelko. Onneksi pian pelko muuttui uskoksi ja lopulta taas hymyksi <3

Nyt siellä tietysti vedetään jo johtopäätöksiä, ettei äitini kuulunut näihin onnellisiin lapsuusmuistoihin, kun en häntä tässä maininnut, mutta se ei pidä paikkansa. Äitienpäivä on sitten erikseen - jos alkaisin nyt kertomaan onnellisia lapsuusmuistoja myös äidistä, niin tästä postauksesta tulisi laittoman pitkä ;)
Laitetaan tähän nyt lyhyesti ja ytimekkäästi äidillekin terveiset:
Rakastan sua - kiitos loputtomasta ymmärryksestä <3

Ja sitten arkisempiin höpötyksiin...

Flunssa vihdoin selätetty ja ensimmäinen treeni suoritettu kevyemmällä teholla. Todella hyvä mieli, että pääsee taas normaaliin treeniarkeen kiinni.
Kävin torstaina tapaamassa pikaisesti PT:tä ja otettiin väliaika inbody -mittaus. + 2kg rasvaa eikä grammaakaan lisää lihasta! Tässä kohtaa malttamattomuus nosti päätään ja äärimmäinen turhautuminen valtasi mieleni. Hulluna olen huhkinut, eikä missään näy - (paitti rasvana persiissä) !!

Painonnousu oli odotettavissa, koska sitähän tässä ollaan vähän haettukin. En ihan syyttä suotta ole syönyt 2500 kcal päivässä. Turhahan se on mennä huhkimaan liian pienellä rasvaprosentilla jos meinaa lihasta kasvatella. 
Painonnoususta en siis suinkaan ole harmissani, vaan nimenomaan lihaskasvun jämähtämisestä!
Ei auta kuin kerätään hymy takaisin nassuun ja kohti uutta huomista! <3

Aloitin tänään (ja aika usein muutoinkin) aamuni puurolla sekä maitorahka-mansikka-mustikka -sössöllä. Otin tänään myös Cocovi:n Marjaisa -jauheen käyttöön ja lisäsin tuohon aamusössön sekaan.

Marjaisa
Marjathan on myös yksi loistava "luonnonlääke" - todellista superfoodia! Itse käytän kyllä marjoja ihan sellaisenaan ruokavaliossani, mutta päätin ottaa tämän myös vielä lisäksi käyttöön.

"Keräsimme yhteen purkkiin luonnon parhaat antioksidanttien lähteet - kotimaista mustikkaa, tyrniä ja marja-aroniaa, terästettynä gojimarjalla ja acailla. Mukana on myös "jumalten ruoka" eli raakakaakao, yksittäisenä ruoka-aineena eniten antioksidantteja ja yli 1200 vaikuttavaa ainesosaa.
Marjaisasta saat antioksidantteja, entsyymejä, flavonoideja ja vitamiineja elimistösi hyvinvointiin. Ei mitään keinotekoista - ei yhtään E-koodia, ei keinotekoisia makeutusaineita tai aromeja. Mitään raaka-ainetta ei ole lämpökäsitelty joten kaikki kehollesi arvokkaat vaikuttavat aineet ovat edelleen kehollesi käyttökelpoisessa muodossa"

Lähde: Cocovi

Huomenna suunnittelin tekeväni elämäni ensimmäistä kertaa raakasuklaata IHAN ITTE. Saas nähdä mitä siitäkin tulee <3

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille! Muistakkee hymyillä <3

2 kommenttia:

  1. Olen seurannut blogiasi melkein alusta lähtien ja ihailen sinun ja siskojen rohkeutta ja jaksamista.Ja uskoa huomiseen ja kykyyn jatkaa arkea "kuten ennenkin". Tapasi/tyylisi kirjoittaa on ihanan rempseätä ja raikasta.Pelästyin jo tässä välillä,että lopetit saatuasi sen tyhmän puhelun.Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi toivoo eräs 61v.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuhannet kiitokset näistä kannustavista sanoista <3

      Poista