Bina Blog Dot Com Sendiri Bersama Zulhilmi Zainudin - Belajar Buat Blog Sendiri

Hidup Ini Indah Apabila Dikongsi Bersama

Ya, lebih indah jika setiap cerita itu dikongsi melalui teknologi yang ada. Mulakan sebuah blog WordPress anda hari ini dan kongsikan pengalaman anda bersama mereka.

Sertai Sekarang

Belajar Step-by-Step

Anda akan diajar langkah-demi-langkah bagaimana membina sebuah blog anda sendiri. Usah risau jika anda tidak mempunyai sebarang kepakaran teknikal.

Rujukan Tambahan Percuma

Setiap sesi pelajaran juga dibekalkan dengan e-book dan video bagi memastikan anda lebih jelas untuk bermula. Ianya disediakan sendiri oleh pakar!

Akses Di Mana-Mana

Anda juga akan mendapat akses ke ruangan ahli premium. Melaluinya, anda boleh akses, belajar dan berkomunikasi dengan rakan-rakan lain dengan mudah.

Save & Refer

Setiap fail pembelajaran boleh dimuat turun dengan mudah. Anda boleh gunakan e-book dan video ini untuk rujukan kelak apabila anda menghadapi masalah.

Kenapa WordPress?

Komuniti Terbesar

Mula berkongsi sesuatu tentang diri anda dan perniagaan anda hari ini. Sertai komuniti blogger terbesar ini dan bina jaringan yang lebih luas.

Platform No. #1 Di Dunia

Urus blog anda menggunakan sistem yang paling canggih ini dan wujudkan sensasi keseronokan anda dengan pelbagai add-ons yang telah tersedia.

Mesra Google & Enjin Pencari (SEO)

Kuasai pelawat dari enjin pencari utama dunia dengan bantuan sistem yang hebat ini. Semakin berkualiti pelawat, semakin meningkat jenama anda.

Sertai Kursus Ini Sekarang!

  −