Seredinschi a lansat videoclipul melodiei „Ochii ei“

Seredinschi este inspirat de fostele iubite. După Piesa mea de dor, Seredinschi a lansat “Ochii ei”.

Cover - Ochii ei

Seredinschi lansează cel de-al treilea single, Ochii ei. Artistul a devenit cunoscut după lansarea primei piese, Piesa mea de dor, în urma unui anunţ din ziar în care-şi caută o fostă iubită, piesă urmată de colaborarea cu JUNO şi Dorian-“3D la noapte”.

“Ochii ei” este al treilea single al artistului: “Piesa a fost scrisă de ceva ani. Întâmplarea face ca sursă de inspiraţie să fie tot o fostă iubită, cu nişte ochi minunaţi. Îmi amintesc că la un moment dat, când eram în studio cu toată echipa de la Hahaha Production, s-a dat play la această piesă, compusă de mine, în studioul meu de-acasă. Am fost mega fericit, când Feli şi Şerban Cazan, producătorul muzical, au început deja să vină cu idei de a îmbunătăţi piesa. Mi s-a părut “Wow”!”, povesteşte Seredinschi.

Videoclipul este semnat de Sega şi este o metaforă a ochilor “ei” care te atrag într-o altă lume. Muzica îi aparţine lui Sebastian Seredinschi, Şerban Cazan, Lucian Nagy şi Florin Boka, iar versurile sunt semnate de Sebastian Seredinschi şi Feli Donose.

Fost concurent la Vocea României, acum artist la Hahaha Production, Seredinschi este una dintre cele mai apreciate voci noi din muzica românească. Drumul lui în muzică a început alături de Smiley şi echipa de la Hahaha Production, unde a şi compus prima piesă, Piesa mea de dor. Aceasta are aproape 4 milioane de vizualizări pe YouTube şi s-a auzit pe radiourile din întreaga ţară.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here