Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Български > Mike Quinsey - СаЛуСа, November 9, 2011

СаЛуСа, November 9, 2011


Нещата продължават да се движат с по-бързо темпо от преди, а светът гледа на спада в Европа, който ще има далеч по-важни последици. Проблемът в намирането на решение е, че няма достатъчно пари да се финансира каквато и да било форма на помощ или спасяване. Както ви информирахме, старата система не може повече да обслужва включените държави и трябва да бъде открита нова, която да разгледа въпроса. Отговорът, разбира се ви очаква, а нашите съюзници ще представят плана в подходящо време. Бъдете сигурни, че неудобството за вас ще бъде краткотрайно, а ние ще бъдем зад онези, натоварени с отговорността да внесат новия план. Промените трябва да дойдат и откакто вашите нужди бяха разпознати, ние вербувахме помощта на хора от властта да ги започнат много бързо. Онези от тъмнина, които вече сме разпознали, ще бъдат спрени от вмешателство и ако трябва ще бъдат преместени в места, където няма да могат да пречат.

Ние имаме някои съюзници, които могат да ви изненадат, които знаят, че опасността, надвиснала над света, би засегнала буквално всички държави. Илюминатите имат амбиции да завладеят света и никой не би бил в безопасност от техните намерения. За щастие опасността отмина и с времето всички следи от военните им сили и бази ще бъдат премахнати. Идва мир и ще бъде установен преди Издигането, а нашето присъствие ще увери, че мирът е пазен. Всъщност с постоянно увеличаващите се нива на съзнанието, има нежелание в повече човешки умове да се изправят срещу сънародниците си. Част от това се дължи на осъзнаването, че войните не решават проблемите, а в дългосрочен план става още по-зле. Част от почистването на Земята ще бъде възстановяването на всичко разрушено, повредено или замърсено от военни действия.

Любов и Светлина се връщат на Земята много бързо, много от това е било заземявано всеки път, когато сте достигали ключов момент. Следващият е 11.11.11, а това е изключително важно време, което драматично ще повиши честотите на вашето Светлинно Тяло и Физическо Тяло. Някои от вас без съмнение ще са наясно с това и ще знаят, че интензитетът се е повишил. Това ще продължи до Издигането, когато вие трябва да сте напълно готови да завършите процеса. След това Златната Епоха ще трябва да е започнала с другите етапи от просветлението, които ви отвеждат напред до още по-високи измерения.

Колкото повече земни действия бъдат приключени своевременно, толкова повече на старата парадигма в края на краищата ще и бъде отказана всякаква друга енергия, за да продължи да съществува. Тя вече се пропуква и много от ранния ви контакт с нас ще бъде посветен на справянето с нея. Ние сме ви обещали да премахнем всичко, което няма място в близкото ви бъдеще. Така че ще бъде вълнуващ период да присъстваш на Земята, тъй като любовта измества страха и онези негативни емоции, които бяха захранвани от по-ниските вибрации. Единството на Всичко Което Е ще ви издигне, а хората ще изоставят всички идеи за разделение, тъй като те се обединяват, за да създадат нова цивилизация, която действа като Едно, където всички души обичат и се грижат една за друга. Предполагаемите различия, които бяха разигравани от тъмните сили, за да ви държат разединени, бързо ще бъдат преодолени. Няма да има място за религиозни догми, а едната Истина ще царува, тъй като душите ще се научат да се свързват с Висшия си Аз.

Онези от вас, които се добре информирани и разбират Истината, ще бъдат призовани да бъдат наставници на онези, които не са. С наближаващо ни присъствие ние ще уверим, че всеки има възможност да научи Истината. Много неща са ви били грешно представени и със съжаление казваме, че това също се отнася и за повечето религиозни ордени или църкви. За тези, които се чувстват силно привързани към вярванията си, ние просто ви молим да се опитате да бъдете отворени за нови идеи и да разберете, че има само Един Върховен Създател. Вашето его може да не бъде лесно убедено да се откаже от вярванията, които оценявахте, но ние се чувстваме сигурни, че вие ще откриете, че те лесно могат да бъдат заменени.

Свободната воля е дар, който Бог ви даде и ние я уважаваме до степен, че ние няма да се опитаме да ви наложим различни гледни точки. Обаче, отново казваме – моля, бъдете отворени за нови версии за целта на живота и също по отношение на вашата история, която се нуждае от пренаписване. Знайте, че всичко, което някога се е случило от създаването, е записано и може да бъде „про-играно”, ако е необходимо, за да изясни всяко неразбиране. Може да има единствено Една Истина, а вие сега достигнахте момент, когато сте длъжни да я получите. Толкова много конфликти са се случили на Земята, поради различия, които са били увековечавани и разигравани от тъмните сили. Скоро ще разберете какво е да си освободен от такива условия и да живееш мирен и блажен живот с твоите Братя и Сестри, а това включва и нас.

Има толкова много, което да очаквате с нетърпение, а неудобството, причинено от промените, ще бъде нищо в сравнение с дара на свободата и мира, които ще бъдат ваши. Нищо не може да спре успешното завършване на вашето пътуване през Дуалността, тъй като му беше дадена благословията и любовта на Създателя. Следователно продължете с ежедневния си живот с радост в сърцата си и вижте себе си в онези души около вас. Тъмните сили или тези от Светлината, няма разлика, защото всички от вас са споделили опити от двете противоположни страни на разделението. В бъдещето вие ще разпознавате божествеността във всички онези, които срещате и ще споделите красотата на взаимната любов. Енергиите се сливат и вибрациите хармонизират заедно в израз на Безусловна Любов.

Скъпи мои, продължете пътуването си, правейки най-доброто, за да направите живота на другите хора малко по-щастлив, тъй като дори мила дума или поздрав може да ги издигне. Хората бяха склонни да са тесногръди и необщителни и все пак вие имате способността да бъдете дружелюбни и щедри с приятелството си към другите. Оставете настрана нещата, които правят други хора да изглеждат различни от вас и им „говорете” чрез по-високо ниво и те ще разберат. Желайте им това, което бихте желали за себе си и ще им помогнете да се издигнат.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се чувствам въодушевен от мисълта за вашето издигане и завръщане в измеренията на Любовта. Нека получите Любовта и Благословията на Създателя, за да внесете радост и щастие в живота си.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси


Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven InspiredShare |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge