pixabay

(VIDEO) TITO SVJEDOČIO OBDUKCIJI: Sada je poznata tajna NLO-a koji se srušio u Jugoslaviji!

Autor: A. P.

Navodno je Tito pripadnicima Udbe naredio da javnost ne smije saznati te informacije

Prije sedam godina javnost je uznemirio snimak na kojem kirurzi navodno rade autopsiju izvanzemaljca. Kod gradića  Otočec u Sloveniji, prema tom snimku, 1966. godine se srušila nepoznata letjelica. Nakon toga je izvanzemaljac prebačen na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu gdje je, kako se tvrdi u trominutno videu, održana prva obdukcija izvanzemaljaca u tadašnjoj SFRJ, piše Kurir.

Kirurg Andrej Zoboli i patolozi Nikola Julić i Zoran Federić obavili su obdukciju koja je snimljena. Navodno je fotografije s obdukcije sačuvao nećak jednog od liječnika. Prije sedam godina su se pojavila na internetu. Osim toga, kolala je i priča kako je Josip Broz Tito osobno vidio tijelo izvanzemaljca.

Navodno je Tito pripadnicima Udbe naredio da javnost ne smije saznati te informacije. Cijeli slučaj su istraživali novinari, no nije bilo dokumenata ni spomena o liječnicima koji su radili u toj bolnici. Umjesto Slovenca Andreja Zobola, kada se ispitivao video, pronađen je Talijan Andre Zoboli, koji je otkrio istinu o svemu.

Zoboli je scenu snimanja izvanzemaljca snimio u čekaonici zubara, prijatelja koji mu je posudio medicinsku opremu.

“Kad sam 1999. čuo da je udruženje skeptika CICAP objavilo natječaj Fotografiranje lažne nemani, odlučio sam snimiti autopsiju vanzemaljca. Kožu sam napravio od gume, za oči sam koristio privjeske koje sam kupio preko jednog američkog horor magazina”, otkrio je Zoboli, piše Kurir.

Autor:A. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.