Music:

   
  K!nnezzi.
  si te levizim mausin me tastier
 
Ndoshta i nevojitet najkunja qyky sen?

Qe nje trik i mir shum eshte me leviz mausi permes tastieres e prekni shift+alt+num lock , dhe me e numrat e tastieres mundesh me e leviz mausin me 8 shkon nelt me 4 majtas me 6 djathtas me 2 posht dhe me 7,9,1,3 pjerrtas besoj qe kesh i kjart
 
  Today, there have been 2 visitors (94 hits) on this page!  
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=