info-shqip.tk
  Mrekullia e All-llahut
 


Mrekulli në një fshat të Dagestanit në Rusi. Një fëmijë nëntë muajsh ka lënë pa fjalë mjekët të cilët në trupin e tij
kanë vërejtur pjesë të shkruara nga libri i shenjtë Islam Kurani. Fillimisht, pa fjalë kanë mbetur prindërit e djaloshit 
Ali Jakubov. Menjëherë pas lindjes së djalit të tyre ata kanë vërejtur se në mjekrën e tij të shkruar në gjuhën arab
e emri ALLAH. Nga ky moment pjesë të Kuranit janë paraqitur pothuajse në tërë trupin e Aliut të vogël. Nëna e
djaloshit thotë se ajo dhe bashkëshorti i saj nuk kanë qenë shumë religjioz para se të paraqiten citate të Kuranit në
trupin e djalit të tyre. Fillimisht nuk kanë pasur guxim të flasin për këtë dukuri në trupin e birit të tyre, mirëpo në
fund kanë vendosur përë këtë të njoftojnë mjekët. Sipas fjalëve të nënës së Aliut, Medina Jakupova, në momentet 
kur pjesë të Kuranit paraqiten në trupin e tij djaloshi qanë dhe ngritet temperatura e trupit të tij. “Paraqiten ne pjese 
të ndryshme të trupit në duar në këmb e në trup. Kur ndoshë kjo ai mundohet shumë qanë dhe ngritë temperaturë 
dhe atë natë
nuk bën aspak gjumë”, theksoi Medina Jakupova. Është e çuditshme që ajetet e Kuranit vazhdimishtë ndryshojnë 
në trupin e Aliut të vogël të paktën dy herë në javë. Mjeket thonë se nuk mund të shpjegojnë këtë mrekulli. Mirëpo 
shpjegojnë se shkrimi në trupin e Aliut nuk është artificial. “Një dukuri të këtillë nuk mund ta shpjegoi në asnjë mënyre 
medicina. Mbishkrimet ne trupin e djaloshit paraqiten me ngritjen e temperatures”, tha mjekja. Mrekulli e Zotit! Ky është
shpjegim
i i vetëm që mund ti jepet një dukurie të këtillë. Shumica e banorëve lokal besojnë se fëmiu është shenjë nga Allahu,
i cili e ka dërguar këtë djalosh në mesin e tyre me qëllim që të parandaloj konfliktet dhe mosmarrëveshjet në rajonin e
Dagestanit.

 


 
   
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=