This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export date: Sat Sep 22 13:41:33 2018 / +0000 GMT

Mr.Sci. Dr. Shukrie Statovci - PsikiaterProfesioni: Psikiatër

Biografi:

Dr.Shukrije Statovci punon në departamentin e Psikiatrisë në Qendren Klinike Univerzitare në Prishtinë,ku faktikisht është shefe e repartit në të cilin trajtohen crregullimet jopsikotike. Ajo punon me adoleshëntë , të rritur dhe familje që kanë nevojë për t`iu trajtuar.

Deri më sot, ka punuar dhe monitoruar programe të shëndetit mendor në bashkësi dhe ka publikuar shumë punime që kanë të bëjnë me cështjet e shëndetit mendor.

Ajo gjithashtu është pjesë e ekipit të ekspertëve të faqës nukjevet.net, ku përmes pyetjeve tuaja, ajo mundohet të trajtoj rastet tuaja.

 

 


Post date: 2014-12-16 01:27:25
Post date GMT: 2014-12-16 01:27:25
Post modified date: 2015-01-07 13:43:06
Post modified date GMT: 2015-01-07 13:43:06

Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. MS Word saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com