ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ -(ΒΟΣΠΟΡΟΣ – ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ)

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΑΝΑΧ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

1η μέρα
Αναχώρηση στις 05.00 το πρωί από το Δημοτικό Κήπο , άφιξη στα σύνορα Κήπων. Έλεγχος διαβατηρίων ή νέων ταυτοτήτων, σύντομη επίσκεψη στο κατάστημα αφορολόγητων ειδών και στη συνέχεια μέσω Μαλγάρων, Ραιδεστού φτάνουμε στην Κων/πολη. Πρώτη μας επίσκεψη στην Χαλκηδόνα (Kadikoy) όπου θα επισκεφτούμε τον Μητροπολιτικό ναό της Αγίας Ευφημίας, να περιηγηθούμε στην όμορφη παραλία της και στα σοκάκια με τα καφέ και τα διάφορα καταστήματα. Στην συνέχεια προαιρετική κρουαζιέρα στο Βόσπορο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Το βράδυ βόλτα στο όμορφο ORTAKOY στον Βόσπορο για καφέ και ποτό. Διαν/ση.

2η μέρα
Πρωινό και αναχωρούμε για να επισκεφτούμε το Αγίασμα της Ζωοδόχου Πηγής (Μπαλουκλί) με τα ψάρια της παράδοσης της Άλωσης και τους τάφους των Πατριαρχών. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε για ξενάγηση την Αγία Σοφία και την υπόγεια Βασιλική Κινστέρνα (Δεξαμενή – Υδραγωγείο) του Ιουστινιανού με το ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό της περιβάλλον. Ακόμη θα δούμε το Μπλε Τζαμί, το Βυζαντινό Ιππόδρομο με τον Αιγυπτιακό οβελίσκο, την Ελικτή Στήλη των Δελφών, τη στήλη του Κων/νου και τη Γερμανική Κρήνη του 1898. Η σημερινή μας περιήγηση ολοκληρώνετε με την επίσκεψη στην ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ με τα μοναδικά παγκοσμίως ψηφιδωτά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση στο ΚΟΥΜ ΚΑΠΙ.

3η μέρα
Πρόγευμα και αναχώρηση από το ξενοδοχείο για περιήγηση του Βοσπόρου, της Κρεμαστής Γέφυρας και πέρασμα στην Ασιατική Τουρκία απ’ όπου προαιρετικά με ναυλωμένο καράβι θα επισκεφτούμε τα Πριγκηπόνησα. Πρώτη στάση στην Χάλκη όπου και θα επισκεφτούμε την Θεολογική Σχολή και κατόπιν την Πρίγκιπο. Γνωριμία με το νησί. Γεύμα εξ’ ιδίων. Επιστροφή στην Κων/πολη και αναχώρηση για την Ελλάδα με ενδιάμεση στάση στην Ραιδεστό. Άφιξη στα σύνορα. Έλεγχος και είσοδος στην Ελλάδα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
Μεταφορά με τουριστικό λεωφορείο
2 διαν/σεις στο ξενοδοχείο GREEN PARK 4* στην περιοχή Ταξίμ με πρωινό
Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
Τοπικό Ελληνόφωνα ξεναγό
Συνοδό – αρχηγό του γραφείου μας
Ασφάλεια αστικής και ταξιδιωτικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων. Επιπλέον γεύματα, ποτά εκδηλώσεις και γενικά ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ 130 €

Ο αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος χωρίς παραλήψεις

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

eXTReMe Tracker