Crocodilehunter

       
© Klosterhof Medingen

Virallinen nimi: Crocodilehunter, "Croco" Syntynyt: 13.02.2011 (15v.) 3v 13.06.2011
Rek.nro: VH12-031-0178 Rotu & sukupuoli: Suomalainenpuolverinen & Ori
Säkäkorkeus: 169cm Väritys: Musta
Kasvattaja: Sara-Aino Nyberg Omistaja: Frida, Faconde
Painotuslaji: Esteratsastus Koulutustaso: ko:HeB, re:150cm

Meriitit

Palkittu huhtikuun ERJ tilaisuudessa ERJ-III palkinnolla pistein 6+52+13+15+7,5=93,5p
Palkittu huhtikuun SPL tilaisuudessa SPL-II palkinnolla pistein 17-18-20-15-20-02=92p.

Luonnekuvaus

Olen Crocodilehunter, mutta voit kutsua minua Crocoksi.

Olen komea musta ori, mutta en kyllä ole mitenkään orimainen. Inhoan sitä orimaista egoilua, olen enemmänkin kiltti ja viaton keppostelija. Hoitajan harjatessa minua saatan vähän varastella harjoja harjapakista heitellä niitä ympäriinsä tai yritän repiä jouhia irti harjasta. Siinä itsekseni vähän höhöttelen kun hoitajaparka juoksee harjojen perässä. Välillä ihan vain tallaan riimunnaruni päälle, jolloin hoitaja ei pääse minua viemään sadepäivinä ulos. No okei, vaistomaisesti kavioni nousee narun päältä kun hoitaja läpsäyttää vähän jalkaani, ja päädyn kuitenkin ulos. Tarhassa tylsyyttäni saatan riehua aika villistikin, ja useasti tämä hoitaja minut hakee sisälle kun pelkää että liukastun pahasti märällä pohjalla ja polkaisen jänteen rikki tai muuta kamalaa. Täytyy myöntää, että olen aika kettu. No iloisesti laukkailen hoitajaa vastaan, ja rukoilen etten joku päivä ole koko päivää sateessa suojat jalassa. Inhoan sadetta ja kurakelejä vaikken muuten kovin neitimäinen olekkaan.

Ratsastaessa koulupuolta olen aika juntti. Siis tietenkin ihan vaan sen takia kun en välitä siitä pikkutarkasta touhusta. Pikkutarkkoja teitä, pikkutarkkoja taivutuksia, pikkutarkkoja liikkeitä, ei kiitos. Välillä saatan olla mieliksi ratsastajalle ja tehdä jopa vähän pohkeenväistöä sun muuta sellaista. Kauaa ei kyllä sekään huvita, joten järjestän usein jotain muuta tekemistä, sanoi ratsastaja mitä sanoi. Pidän vauhdista ja vaaratilanteista ja estepuolella olen todella nopea ja ketterä. En myöskään kujeile tapani mukaan, vaan teen työtä käskettyä iloisin mielin. Tai no, pidätteitä en ota kuuleviin korviini vaan annan ratsastajan keikkua kyydissä kun ylitän esteet kovaa ja korkealta. Taisi mennä liioitteluksi, mutta joka tapauksessa olen välillä niin vauhdikkaalla päällä että itseänikin hirvittää. Jaloistani olen todella tarkka. Ne nostelen aina huolella, hyppäsin sitten häntä tai pää edellä joten esteiden yli päästään silti melko turvallisesti. En pahemmin kieltele esteille, sillä tiedän että pystyn hypätä jokaisesta kulmasta lähes minkä korkuisen ja -pituisen esteen valtavan hyvän hyppytekniikkani ansiosta. Toisinaan jaksan myös malttaa ja laukata rauhallisesti ja hallitusti ohjan takana. Silloin saan paljon kehuja ja olen kuulemma todella helppo ja mukava ratsastaa.

Rakastan myös pitkiä maastolenkkejä, joissa pääsee painattamaan pitkää suoraa täydessä laukassa. En pahemmin hötkyile tai pelkää mitään, olen aika järkevä kaveri. Kilpailuviettini on kova, joten jos joku muu hevonen tulee mukaan maastoon, on luvassa todella kovaa vauhtia. Minulla on luontaisesti hyvä tasapaino ja - koordinaatiokyky joten uskallan laukkailla myös vähän vaihtelevassakin maastossa. Ainiin joo, on minullakin ratsastaja selässä tällöin, joten aina en pääse purkamaan energiaa niin paljon kuin haluaisin. Pitää sitä selässä vinkuvaa ruipeloa aina välillä kuunnella.

Kilpailua rakastan ja kuten jo kerroin, on kilpailuviettini vähän astetta kovempi. Kilparadalla kuuntelen kyllä ratsastajaani ja hyvän ratsastajan kanssa radat ovat usein tuplanollia hyvillä ajoilla maustettuina. Matkustus on minulle myös helppoa. Olen tottunut kulkemaan jos jonkinnäköisessä kulkuneuvossa. Jos pihalla on hevosrekka lastaussilta alhaalla, saatan sillointällöin raahata epätoivoisesti perässä roikkuvan hoitajaparan mukanani rekkaan ja odottelen lähtöä.. turhaan.

Kengittäjää on mukava välillä vähän kiusata. Käännyn aina näykkäisemään kengittäjää, mutta tokenen aika nopeasti kun säikähdän tuota isoa ärjyvää miestä. Ehkäpä siis annan hänen tehdä työnsä rauhassa. Eläinlääkärissä en näe mitään pelottavaa toisin kuin jotkut muut tallin hevoset vetävät aivan paniikkiin nähdessään sen vihreän pienen ufon, siis lääkärisedän. Annan hänen rauhassa rokottaa ja raspata minut, jotta se olisi nopeammin ohitse.

Sukutaulu & jälkeläiset

i. Habberdashedevm
ko, recm, sk.cm,
ii. Shapeshifterevm
ko, recm, sk.cm,
iii. Nightshiftevm
ko, recm, sk.cm,
iie. Sanibelevm
ko, recm, sk.cm,
ie. Hard Luck Woman evm
ko, recm, sk.cm,
iei. Rebellionevm
ko, recm, sk.cm,
iee. Worthwhileevm
ko, recm, sk.cm,
e. Death by Insomniaevm
ko, recm, sk.cm,
ei. Cinderella Seems so Easyevm
ko, recm, sk.cm,
eii. Entrepreneurevm
ko, recm, sk.cm,
eie. Carelessevm
ko, recm, sk.cm,
ee. Lumonaevm
ko, recm, sk.cm,
eei. Everlastevm
ko, recm, sk.cm,
eee. Lavigneevm
ko, recm, sk.cm,

i. Habberdashed on Hollannista lähtöisin oleva vaaleanruunikko puoliveriori. Tämä näyttäväliikkeinen ja isorakenteinen herra omaa säkäkorkeutta huimat 181cm, joten kokoa ainakin tämän jälkeläisiltä pitäisi löytyä. Ori on kilpaillut kouluratsastuksessa GP-tasolla menestyen kiitettävästi, muunmuassa lennokkaiden askeleidensa ansiosta. Ori on ratsuna nöyrä ja kuuliainen, pyrkii aina parhaimpaansa. Tuomareiden suosikkileima on varmaan tullut osittain myös orin erikoisemmista merkeistä, sellaisia kun harvalta enää löytyy. Nykyisin ori viettää eläkepäiviä omistajansa luona, toimien satunnaisesti siitoshevosena. Orilla on jälkeläisiä siunaantunut kahdeksan kappaletta ja suurin osa on isänsä tavoin menestynyt vaativilla kouluradoilla.
ii. Shapeshifter on kimo puoliverinen, joka vaikuttaa nykyään harrasteratsuna ja opetusmestarina kotimaassaan Isossa-Britanniassa. Tämä herra on kiertänyt paljon niin alue- kuin kansainvälisilläkin kilpakentillä keräten mukavan määrän sijoituksia. Nykyisin jo ruunattu ori on todellinen harvinaisuus hevosten sukutaulussa, sillä pahan onnettomuuden takia se ruunattiin jo nuorena, eikä jättänyt jälkeensä kuin muutaman varsan. Tämän ruunan jälkeläiset ovat perineet isältään voimakkaan ja sopusuhtaisen rakenteen.
ie. Hard Luck Woman on todella nimekkäästä suvusta oleva läsipäinen ruunikko. Se on ratsukoulutettu, mutta hyvän sukulinjansa takia vain siitoksessa toiminut tamma. Jälkeläisnäyttöä tammalla on paljon ja sen varsat ovatkin kysyttyjä sekä hintavia. Nykyään pelkkä Harin nimi sukutaulussa pistää varsoille useamman satasen lisää hintaan, eikä turhaan. Tamman varsat ovat kaikki perän jälkeen sijoittuneet niin kouluratsuina, kuin kenttäradoillakin. Tamma periyttää hyviä liikkeitä sekä jalka-asentoja ja antaa näin hyvät valmiudet varsoilleen myös näyttelykehissä. Tamma asuu edelleen kasvattajansa tilalla viettäen rentoja eläkepäiviä.

e. Death by Insomnia on kaunis ruotsalaisvahvistus orin suvussa. Loistavasti esteradoilla pärjännyt tamma, joka kuitenkin tulee koulusuvusta. Kaikkien hämmästykseksi se kuitenkin omaa suuren kapasiteetin ja onkin kilpaillut 140cm radoilla saakka hyvällä menestyksellä. Tamman ratsastaja on kiitellyt ratsuaan useasti eikä kuulemma olisi pärjännyt ilman Inniä niin hyvin. Nykyisin tamma toimii siitostammana Suomen puolella, johon se saapui ollessaan 10- vuotias. Jälkeläisiä Innille on siunaantunut vain nelisen kappaletta, mutta jokainen näistä pärjää hyvin omalla tasollaan ja periyttävät tamman kapasiteettia eteenpäin.
ei. Cinderella Seems so Easy on musta, komea ja upealiikkeinen puoliveriori harvinaisemmasta suvusta. Suuren kokoamisasteen omaava ori on kysytty jalostuksessa, vaikka ikää löytyy lähemmäs 20 vuotta ja sen jälkeläislista on mahdollisesti jo Euroopan pisimpiä. Varsoilleen tämä ori periyttää hienojen liikkeiden lisäksi rentoa luonnetta ja hyvää rakennetta. Usea orin varsoista on menestynyt maailmanlaajuisesti kilpakentillä, kukin omassa lajissaan. Tuloksia orilta löytyy GP-tasolta mukava määrä ja voittoja erityisen korkeilla prosenteilla. Ori on Saksasta kotoisin ja siellä suuren osan elämästään ratsastajallaan asustanut. Nykyisin tämä herra vaikuttaa Suomessa jatkaen hyviä linjojaan myös täällä syntyville varsoille.
ee. Lumona on Suomessa syntynyt vaatimaton tamma, joka kuitenkin omaa kovan suvun ja loistavat jälkeläisnäytöt. Kokoa ja näköä Lumonalla riittää, kiiltävä musta karvapeite suurin valkoisin merkein kiinnittää monen huomion. Rouva ei myöskään ole kaikkein pienimmästä päästä, sillä kokoa on siunaantunut kiitettävät 179cm. Tamma myytiin Ruotsiin parivuotiaana ja kilpaili siellä vaativalla tasolla, saaden ihan hyviä prosentteja. Tammalta jäi kuitenkin mainittavat meriitit uupumaan ja näin ollen siirtyi enemmän siitoskäyttöön. Tamma on periyttänyt monelle varsalleen värityksensä lisäksi uskaliaan luonteensa ja näyttävät liikkeensä.
C: Isla ja pidentänyt sabina

Syntynyt Varsan tiedot Emä / isä Kotipaikka
02.01.2012 o. Forgotten F Killdream QK om. Riitsu
20.02.2012 t.Earthbound Euphoria F Crocodilehunter om. Yogi
24.08.2012 o. La Mia Guerra Ilona WS om. Miara
03.09.2012 o. WIE Schade Blümchen GER om. pau.
30.09.2012 t. Jeleo Stelisto RSE Elly Jelly om. Tiikeri
31.10.2013 o. You Courage Kern I Follow You om. Jasmin
00.00.2014 o. Ultimate Grimlock Incelebrated Sunday om. Odelie
. om.

Päiväkirja & valmennukset

Estevalmennus, valmentajana weem
Huomion alla tänään olivat erityisesti hallitut tiet esteiden väleissä. Estekorkeus pidettiin aika matalana, metrissä ja vähän päälle, jotta ihan oikeasti saataisiin keskityttyä teihin. Nyt oli siis tarkoitus hio teidän yheistyötä sekä kunnon teiden ratsastista, ei päästä hyppäämään isoja. Kaksi pystyä oli pituushalkaisijalla perätysten, kolmas oli pitkällä sivulla, vähän uran sisäpuolella lähellä lyhyttä sivua. Näitä ratsukko sai hypätä eri suunnista ja erilaisilla teillä, tavoitteena saada teistä hallitut. Crocon kanssa sai kyllä tehdä ihan tosissaan töitä, ettei se vain pinkonut esteeltä toiselle. Pikkuhiljaa ori hieman rauhoittui ja kulmat sekä käännökset saatiin hallituiksi. Pientä parannusta oli valmennuksen aikana huomattavissa, mutta isoin työ tehdään kyllä sitten kotiharjoittelussa. Ohjeeksi annankin teille ratsastaa välillä myös ihan matalilla esteillä ja keskittyä silloin nimenomaan teihin ja kunnon kulmien ratsastukseen. Uskon että jo muutamien harjoituksien jälkeen hypyt paranevat huomattavasti.

Estevalmennus, valmentaja Kaneli
Frida saapui Croconsa kanssa Ivory Stablesiin lupaamalleni estevalmennustunnille. Kun astelin maneesiin, siellä odotti intoa puhkuva iso musta ori, jolla oli iloinen ratsastaja jo selässään. Ori vilautti osan vaudikkaasta luonteestaan, kun herra päätti, että nyt aloitetaan se verryttely, että pääsen jo hyppäämään. Verkassa ori toimi kuuliaisesti ja huomasi, etteivät ne pienimmät kulman viilaukset olleet Crocon mieleisintä puuhaa. Alkuhypyillä meno näytti melkein hallitsemattomalta. Niin lujaa lähestyitte estettä, että käänsin pääni jopa poispäin. En tajua edes, miten pysyit valtavassa hypyssä mukana. Seuraavilla kerroilla jouduit tekemään voltteja toisensa jälkeen samalla hivuttautuen lähemmäksi estettä. Ennen kuin Croco huomasikaan, olitte menneet siististi yli esteen ja vielä hallitusti. Tämän jälkeen lopputunnin hypyt sujuivat temmoltaan hyvin, mutta silti sain nähdä koko ajan sen kapasiteetin, millä se leikautteli korkeilla ja tarkoilla hypyillä kevyesti esteiden yli. Käskin teidän tulla kerran ihan tahalleen normaalia tietä vinommassa linjassa esteelle harjoittaen teidän ponnnistuspaikan valintaa, mutta ihan turhaan teetin teillä tämän tehtävän, koska hyppy oli vain täydellinen. Hyppyjen sujuttua hyvin, päätin lopettaa tunnin onnistuneen hypyn jälkeen.

Estevalmennus, valmentaja Swash
Olitte juuri lämmittelemässä, kun saavuin maneesiin. Croko liikkui notkeasti, ja sillä oli selvästi menohaluja. Ori ei välillä meinannut nahoissaan pysyä, mutta kuunteli kuitenkin kohtuullisen hyvin. Lämmiteltyänne tarpeeksi, pystytin matalan radan kentälle. Se oli lyhyt, ja Croco selvitti sen vaivatta suurella ilmavaralla. Croco kuitenkin kenkkuili taipumisen kanssa, sillä alussa se jämäsi vastaan ja näin teistä tuli turhan suoraviivaiset. Ori kävi kuumana, ja Fridalla oli täysi työ pidättää sitä. Hevonen todella tykkäsi hyppäämisestä, mutta se ei olisi malttanut mennä hillitysti ja hallitusti. Pian estekorkeutta nostettiin päälle metriin. Orin liitävä askel oli kaunista katsottavaa, eikä vauhtikaan ollut enää päätähuimaavaa. Yhteistyö alkoi pelata oikein kunnolla nyt, ja niinpä siirryimmekin jo korkeampaan ja pidempään rataan. Myös pari pituusestettä rakensin radalle. Croco suorastaan liiteli esteiden yli, mutta viimeiselle vauhtia tuli hiukan liikaa ja askeleet eivät ihan täydellisesti menneet, joten puomi kolisi alas. Toisella yrityksellä ei ollut mitään moitittavaa, eikä Crocoa näyttänyt hidastavan pituus- eikä erikoisesteetkään. Kolmannella kerralla rata meni myös erittäin hyvin, ja niinpä päästin teidät loppuverryttelemään.

Estevalmennus, valmentaja Veera
Tällä kertaa valmennettavani oli kaunis puoliveriori Crocodilehunter, eli Croco. Ratsukko saapui kentälle kauniina kevättalvipäivänä ja ratsastaja rupesi kiristelemään kentällä satulavyötä ja laskemaan jalustimia. Lämmittelyssä ori oli todella innoissaan esteradasta, minkä olin kentälle väsännyt. Se halusi päästä nopeasti hyppäämään ja yritti mukamas hoitaa lämmittelyä nopeammin pois alta vain ravaamalla reippaammin. Ratsastaja kuitenkin pysyi hyvin Crocon vauhdissa mukana ja vähän kyllä hirvitti, että miten kävisi, kun esteitä ruvettaisiin hyppäämään. Ori oli nimittäin ihan järjettömässä vireessä tänään! Osoittautui kuitenkin miellyttäväksi yllätykseksi, että Croco osasi hyvin keskittyä esteiden hyppelyyn. Näytti todella hyvältä, kun ori miltei liiti esteide ylitse. Ratsukko osoitti hyvää yhteistyökykyä ja ori ei edes yrittänyt turhia vikuroida. Upea valmennus tavallisen esteradan parissa!

Estevalmennus, valmentaja Norpatar
Crocodilehunter ja Frida ravailivat maneesissa, kun saavuin paikalle. Maneesissa oli mielenkiintoinen määrä esteitä, jotka oli sijoiteltu hiukan hassusti. Siellä oli paljon hauskoja ja haastavia tehtäviä. Lisäksi pystyi kuvittelemaan siitä jo esteradan. Frida kertoi, että esteet ovat vierailleen valmentajan jäljiltä, kun hänen henkilökuntansa olivat hypänneet. ”No, siis esteet ei ole sulle eikä Crocolle tuttuja, niinkö”, kysyin Fridalta. ”Ei ole hypätty näitä tällaisessa järjestyksessä”, hän vastasi. Aloitimme valmennuksen verrytelyn jälkeen pienellä jumppasarjalla, missä notkistettiin hevosta. Innari väleillä 4 estettä peräkkäin. Aluksi ne olivat ristikoita, mutta nostin niitä joka hyppykerran jälkeen sillä välin, kuin Frida vaihtoi suunnan ja jäi ympyrälle laukassa odottamaan että esteet oli nostettu. Hyppäsimme innaria metrin korkeudelle asti. Vaihdoin esteet okseri okseri sarjaksi yhdellä askeleella. Tämä oli ensimmäinen, missä pääsimme kokeilemaan orin malttia. Tehtävä jatkui toisella kerralla päädyn läpi kokorataleikkaan tapaisella tiellä olevalle trippelille, mistä oli saatava hevonen hallintaa viidessä askeleessa ja hypätä toisesta suunnasta sarjan ensimmäinen okseri (joka oli taso-okseri). Croco oli hyvin avuilla ja vaikka hiukan rynni trippelille, niin Frida sai sen kuitenkin koottua ja kuulolle ennen okseri. Nyt on ollut isoja esteitä, missä on pitänyt hiukan venyä pituutta. Pikku testillä huomasimme, ettei Croco olekaan ihan mahdoton, vaan kuuntelee tarvittaessa lisäsimme pystyjä harjoitukseen. Lopuksi tulimme teknisen radan, joka sisälti paljon tiukkoja käännöksiä ja jyrkkiä kurveja. Päätimme valmennuksen hyvään siistiin nolla rataan ja Frida alkoi tekemään loppuverryttelyä.

Estevalmennus, valmentajana Suvi
Croco tuntui oikein odottavan esteitä, sen verran innostuneesti se niitä katseli lämmittelyn aikana. Frida saikin aina välillä muistuttaa orille siintä että pitäisi työskennellä. Croco liikkui hyvin reippaasti eteen ja taipui kivasti. Ratukko sai heti aloittaa radan hyppäämisen. Alkuun esteet hypättiin reiluilla teillä rauhallisessa tempossa. Parin onnistuneen toiston jälkeen hypättiin uusintarataa. Croco tuntui vauhtikehoituksista innostuvat hieman liikaakin ja eteni turhan reippaasti. Etenkin pidemmillä lähestymisillä esteen ylitys tapahtui sitten tyylillä risuestelaukkuri loppusuoralla. Ratsukko saikin palata hetkeksi voltille tekemään laukka-käynti-laukka siirtymisiä jotta pidäte saatiin menemään läpi. Tällä hevosella ei käännöksissä ollut ongelmaa, Croco olisi varmasti kääntynyt vaikka kolikon päällä. Vauhtikin saavutti hieman kontrolloidumman asteen, mutta silti välillä suoran jälkeen valmentajan teki mieli peittää silmät. Loppua kohden hypyt vain paranivat. Hevosella on hieno hyppytekniikka vaikka jarru olikin hieman vajaavainen ainakin tällä kerralla.

Päiväkirjamerkintä, kirjoittajana Jenna
Saavuin Facondeen tekemään terveystarkistuksia useammille oreille ja aloittelin Crocosta. Tallityttö otti orin käytävälle ja tervehdin oria tottuneesti. Kuuntelin sen sydämen ja keuhkot, jotka olivat kunnossa. Tämän jälkeen tarkistin orin purukaluston, jossa ei ollut valittamista. Tosin, eihän siitä pitkä aika olekaan kun pari piikin alkua viilasin pois. Orilla oli kaikki kunnossa. Suvi kertoi orin hieman aristaneen toista takastaan, joten venyttelin orin jalat. Suvi sai juoksuttaa Crocoa käytävällä, jotta näkisin onko kyse jostain vakavammasta. Juoksu rullasi hyvin, joten kyseessä lienee ollut jokin hetkellinen kipuhetki, esimerkiksi tarhassa kivi tai muu kova painanut kavion pohjaa. Talliin palattuamme rokotin Crocon tetanusrokotteella.

Kilpailukalenteri

Sijoituksia 99kpl
08.07.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 3/30
09.07.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 3/30
10.07.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 1/30
11.07.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 5/30
13.07.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 7/100
10.07.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 5/100
26.06.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 3/40
27.06.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 1/40
10.07.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 2/30
10.07.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 1/30
12.07.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 5/30
14.07.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 5/30
15.07.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 2/30
16.07.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 1/50
30.07.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 5/42
07.07.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 5/30
27.07.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 2/30
23.07.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 4/50
01.08.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 4/30
02.08.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 3/30
03.08.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 5/30
04.08.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 5/30
05.08.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 1/30
09.08.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 4/30
10.08.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 3/30
20.07.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 3/30
22.07.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 3/30
03.08.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 2/30
04.08.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 4/30
04.08.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 4/30
01.08.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 1/30
17.08.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 4/30
20.08.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 2/30
23.08.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 3/30
23.08.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 3/30
24.08.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 1/30
26.08.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 4/30
10.08.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 3/30
11.08.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 5/30
30.07.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 3/49
14.08.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 5/30
17.08.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 1/30
02.09.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 2/30
02.08.2010 - kutsu - ERJ - 150cm - 5/40
03.08.2010 - kutsu - ERJ - 150cm - 4/40
07.08.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 2/30
19.09.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 5/30
21.09.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 4/30
23.09.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 5/30
24.09.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 2/30
10.09.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 1/30
12.09.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 1/30
13.09.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 4/30
22.08.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 7/60
20.08.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 2/38
03.09.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 1/22
24.09.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 2/30
25.09.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 3/30
27.10.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 6/40
21.10.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 1/30
22.10.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 4/30
23.10.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 2/30
10.10.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 4/30
02.10.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 2/40
20.10.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 1/50
26.10.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 7/50
29.10.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 6/50
29.10.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 3/50
25.10.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 2/40
06.11.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 7/50
26.09.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 2/30
29.09.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 5/26
30.09.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 5/29
01.10.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 2/26
06.10.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 5/30
07.10.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 2/30
13.10.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 3/60
24.10.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 6/40
28.10.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 2/30
31.10.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 1/30
01.11.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 1/30
08.11.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 3/40
27.10.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 5/30
29.10.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 3/37
16.11.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 1/50
17.11.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 1/50
26.11.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 1/30
14.11.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 2/40
15.11.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 4/40
16.11.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 2/40
29.11.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 1/30
16.09.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 3/40
17.09.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 4/40
17.09.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 6/40
18.09.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 1/40
18.09.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 1/40
24.10.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 6/40
02.11.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 1/22
04.11.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 4/22
05.11.2011 - kutsu - ERJ - 150cm - 3/22
30.06.2012 - kutsu - ERJ CUP -150 cm - 13/193
30.11.2012 - kutsu - ERJ CUP - 140cm - 7/166
06.10.2011 - kutsu - NJ - fwb orit ja tammat - 3/12 LKV3, irtoSERT, JS
09.07.2012 - kutsu - NJ - fwb orit - 2/15 LKV2, irtoSERT, JS
06.10.2011 - kutsu - NJ - fwb orit - 3/12, irtoSERT

ETUSIVU | HEVOSET | ESITTELY | TOIMINTA
Webdesign © Pirdila     Faconde on virtuaalitalli!