Кај Велес

Полициско возило излета од патот (ФОТО)

Пред околу половина час, полициско возило излетало од патот и се превртело во близина на Велес. 

Местото на несреќата е обезбедено од полицијата, а сообраќајот се одвива по една лента.

Фото: Социјални мрежи 

Националното достоинство и идентитет не се статични „од Бога дадени" категории, туку динамични категории кои зависат од нашите постапки и акции.

повеќе

Не е во прашање само Русија VS Западот. Има нов играч на масата.

повеќе

Ако на референдумот на 30 септември македонските гласачи изгласаат да се смени името на нивната држава во Северна Македонија, НАТО треба да ја покани нивната влада во Алијансата.

повеќе