- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Fire point til Bagsværd

Ubesejret i de seneste ni kampe

Det går forrygende for Bagsværds mandskab i serie 2.
24. september 2016 tabte de 1-5 til BSF. Siden har ni kampe givet seks sejre og tre uafgjorte, så holdet er på femtepladsen i rækken.
De to seneste kampe har givet fire point.
I Ballerup blev BFA besejret med 5-2. Begge BFAs mål blecv scoret på straffespark.
I weekendens kamp skulle Bagsværd nok en gang på udebane. Det blev en meget kold og regnvåd affære. Til gengæld bød både Avedøre og Bagsværd op til en smuk og chancerig fodboldkamp.
Efter 10 minutter scorede Benjamin Søndberg endnu en gang 1-0. Avedøre kom med mange 1. holdsspillere og skabte et par farlige situationer på hjørnespark og burde havdet udlignet. Bagsværd kom til gengæld godt af sted i omstillinger og skabte mange farlige overtalsstituationer. Her skal nævnes Jeppe Mathiassen og Patrick Mejlhardt. Et minut før pausen scorede Avedøre ud af det blå på en dyb stikning og et smukt lob over Christian Schmidt til 1-1.
Bagsværds drenge var trætte efter midtugens kamp, men kom godt til 2. halvleg start. Simon Meyer scorede til 2-1 efter fem minutter på et smukt forarbejde af Søren Rasmussen, der driblede let og elegant igennem Avedøres forsvar og trillede bolden til side, så Simon kunne score let til 2-1. Bare to minutter efter på præcis sammen måde, hvor det nu bare var Benjamin Søndberg der trillede bolden på tværs til Simon Meyer og 3-1. Avedøre kom desværre godt tilbage og i overtal scorede de to gange og herefter kunne både Bagsværd og Avedøre vinde kampen. I kampens absolutte sidste minut havde Søren Rasmussen alle muligheder for at gøre det til 4-3, men målmanden reddede forsøget.
– Det har været to hårde kampe på meget tunge baner, nu får vi lidt pause og er klar til at møde rækkens tophold fra Ledøje på lørdag. Drengene tager mere og mere ansvar, det viser selv i svære periode i kampene rigtig god fodbold, siger træner Paulus Ekstrand.

VB 1968 holder fast
I serie 1 er VB 1968 kommet godt fra start med det forstærkede hold.
B 77 fra Rødovre fik en på hatten med 8-2 og senest blev det 3-2 mod Hellebæk..
VB 1968 har spillet mange kampe uaffgjort, og det gør det svært at nå helt til tops.
Gladsaxe-Hero har samme problem og skal til at vinde nogle kampe for at undgå nedrykning.