Огласи , Oglasi , работни места , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , Цела Македонија >>Дистрибуција

          
    
         
  Цела Македонија >>Дистрибуција                                                                                                                                                             

      
  Премиум огласи
  Магационер (Бима Логистика ) Бима Логистика *** Компанија специјализирана за увоз, дистрибуција и продажба на производи за широка потрошувачка и официјален застапник за реномираните брендови: Jabolcelo, Lambertz, Kinkartz, Riegelien, Halloren, Fini, и други објавува ОГЛАС за вработување за работна позиција МАГАЦИОНЕР Работни задачи: - Спремање на нарачки - Редење на робата, грижа за складирањето и евидентирањето на робата - Утовар / истовар Личен профил: - Вредна и одговорна личност - Деловна култура - Способност за индивидуална и тимска работа - Лојалност и флексибилност Доколку сте заинтересирани и ги исполнувате горенаведените квалификации Ве молиме да ни испратите Ваше CV на следната e-mail адреса: saso.s@bima-logistic.com со задолжителна назнака „МАГАЦИОНЕР “.

  

0  Важи од: 12/9/2018    Огласувач: Бима Логистика   Скопје   Компанија специјализирана за увоз, дистрибуција и продажба на производи за широка потрошувачка и официјален застапник за реномираните брендови: Jabolcelo, Lambertz, Kinkartz, Riegelien, Halloren, Fini, и други објавува ОГЛАС за вработување за работна позиција МАГАЦИОНЕР Работни задачи: - Спремање на нарачки - Редење на робата, грижа за складирањето и евидентирањето на робата - Утовар / истовар Личен профил: - Вредна и одговорна личност - Деловна култура - Способност за индивидуална и тимска работа - Лојалност и флексибилност Доколку сте заинтересирани и ги исполнувате горенаведените квалификации Ве молиме да ни испратите Ваше CV на следната e-mail адреса: saso.s@bima-logistic.com со задолжителна назнака „МАГАЦИОНЕР “.
  Магационер
 Важи до: 26/9/2018   Дистрибуција   Компанија специјализирана за увоз, дистрибуција и продажба на производи за широка потрошувачка и официјален застапник за реномираните брендови: Jabolcelo, Lambertz, Kinkartz, Riegelien, Halloren, Fini, и други објавува ОГЛАС за вработување за работна позиција МАГАЦИОНЕР Работни задачи: - Спремање на нарачки - Редење на робата, грижа за складирањето и евидентирањето на робата - Утовар / истовар Личен профил: - Вредна и одговорна личност - Деловна култура - Способност за индивидуална и тимска работа - Лојалност и флексибилност Доколку сте заинтересирани и ги исполнувате горенаведените квалификации Ве молиме да ни испратите Ваше CV на следната e-mail адреса: saso.s@bima-logistic.com со задолжителна назнака „МАГАЦИОНЕР “.
Стрaна 1 од 1

  | Почетна |   | Помош |  | Контакт |
  
Неозначена
Автомобилска
Администрација
Археологија
Безбедност и заштита при работа
Ветерина
Воена
Геодезија
Градежништво и Архитектура
Графичка
Дистрибуција
Дрвна
Е-комерц
Економија
Електроника и Телекомуникации
Енергетика
Животна средина
Забава и рекреција
Земјоделство
Издаваштво
Инжинерство
Информатичка технологија
Јавна Администрација
Комунална
Консалтинг,тренинг и човечки ресурси
Машинство
Медиуми
Медицина
Менаџмент
Металургија
Невладини организации и Здруженија
Недвижнини
Образование и наука
Одбрана
Осигурување
Полиција
Право
Прехранбена
Продажба и Маркетинг
Производство
Ревизија
Рударство
Сметководство
Сообраќај
Социјална
Спорт
Стоматологија
Текстилна
Трговија
Туризам
Убавина и здравје
Угостителство
Уметност и Култура
Услуги
Фармација
Финансии и банкарство
Фонд
Хемија
Хотелиерство
Царина
Човечки ресурси
Шпедиција и транспорт
Шумарство
Сите дејности
 
 
Примете ги на e-mail огласите за дејностите и регионите од Ваш интерес