https://help.superhosting.bg/generate-csr-in-cpanel.html
  • bg
  • en

Хостинг, Домейни, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

SSL сертификати

Създаване на CSR в cPanel

За да създадете заявка за издаване на сертификат (Certificate Signing Request – CSR) достъпете контролния панел cPanel и изберете меню SSL/TLS. След това кликнете на Генериране, преглед, качване или изтриване на заявка за издаване на SSL сертификат. За създаването на заявка е необходимо да се попълни информацията в задължителните полета. Задължителна информация: Ключ: За да… »

Преиздаване на SSL сертификат от GeoТrust

Преиздаване на SSL сертификат е възможно, ако сертификатът вече е издаден. При преиздаване могат да се променят данните в заявката за издаване на сертификат CSR (фирма, адрес и други), но не може да се променя името на домейна. Преиздаването на SSL сертификат е подходящо, когато искате да ползвате нов частен ключ. За да се преиздаде… »

SSL и TLS (Transport Layer Security)

SSL протоколът е предшественик на новия и по-добър протокол TLS (Transport Layer Security). Основното предназначение на протокола TLS е да установи защита на информацията от подслушване, подправяне и т.н. TLS осигурява висока степен на конфиденциалност. Използва се при on-line разплащания, on-line трансфери, електронно банкиране и др. SSL сертификатът (въпреки че вече е по-правилно да се нарича… »

Конвертиране и изтегляне на SSL сертификат в .PFX формат

Ако за инсталацията на SSL сертификата е необходимо той да бъде в .pfx формат, например за Windows базиран сървър, е необходимо да го конвертирате. След като имате вече издаден SSL сертификат, достъпете клиентския профил през superhosting.bg. От менюто в ляво изберете SSL Сертификати и след това на Детайли за избрания сертификат. Най-долу на страницата с… »

Управление на AutoSSL в cPanel (SSL/TLS Status)

По подразбиране AutoSSL е активиран в хостинг акаунта и автоматично ще инсталира и подновява cPanel/Comodo сертификатите за всеки един домейн в cPanel. AutoSSL извършва автоматично проверка на всички домейни и ако е нужно (възможно) инсталира нови или подновява вече инсталирани cPanel/Comodo сертификати. През cPanel » SSL/TLS Status можете да управлявате AutoSSL, да стартирате проверка или… »

HTTPS

Преиздаване на SSL сертификат

След като даден SSL сертификат е издаден, има възможност той да се преиздаде, в случай че е нужно да се промени информация от заявката за издаване (CSR), например нов частен ключ, името на фирмата, адресът й и други. При преиздаването НЕ може да се променя домейнът, за който вече е издаден сертификатът. За да пуснете… »

Всички права запазени © 2005-2018 , www.superhosting.bg