torstai 14. marraskuuta 2013

Kirjamessut

Kävin kirjamessuilla oli ajatellut, että se on hyvin tylsä. Mutta se oli melko hauskaa. Se ollut vain kirjoja mutta myös musiikkia. Siellä oli ruokaa. Ja koru. Olen nähnyt joitakin melko mielenkiintoisia asioita. Se oli tarpeen suorittaa useita tehtäviä. Jonka aikana olen nähnyt joitakin mielenkiintoisia kirjoja. Meillä oli noin tunnin itselleen jotain nähdä. Kin soittaa pianoa. Oliko monikielinen kirjoja. Voisit ostaa karkkia. Voisit soittaa kitaraa ja pianoa. Ja tanssi. Se oli koneita. At two o'clock me kaikki tapasimme yhden koneen. Seillä opettajat ja antoi tehtävän. Sitten voisimme mennä kotiin. Se oli varsin mielenkiintoi. Ja hauska.
 
Gabija

Ensimmäistä kertaa olen nähnyt tämän kirjan, tunnen tulee olemaan hyvin vaikeaa.Mutta kun opettajan varovainen selittää, opin hyvin.Tämä kirja voidaan nähdä paljon tietoa.Katso yksityiskohtaista tietoa kieliopin opetuksen pistettä siellä.Päätyttyä kieliopin pistettä on vähän käytännössä, sillä on pieni testi.Jos näet kirjoja, on useita oppitunteja on et tiedä sanaa. Löydät toisen sivun tekstiä. Mutta löytää omaa kieltään. Ja selittää sitä.Tämä kirja En ole oppinut paljon tietoa. Ei ole kovin ymmärrystä. Myös paljon vaivaa.Kirjoja tiedon on oppia loputon. Tulee toimia.

Kim

Me menimme kirjamessuilla. Kirjamessut oli Pasila. Kun pysähdyimme suulla seisoi punainen kilpa Rolls Royce. Sitten menimme alas liukuportaita ja näki paljon kirjoja. Pohjimmiltaan nämä kirjat olivat noin eri yhtyeitä. Esimerkiksi: Slipknot, Slayer ja ACDC. Kaikki kirjat voi ostaa, jos halusi. Oli kirjojen lisäksi paljon soittimia. Esimerkiksi: rummut, piano, kitara, ja lisää. Tämä kaikki voisi olla sekä ostaa. Myös eri maiden ruokia. Se oli erittäin mielenkiintoinen.

Danil


Keskiviikkona minä ja opiskelijat menemme Messukesuun. Se on iso talo , missä myydä kirjat ja tavarat , se on iso kauppa . Milloin me ajamme junalla messukessussa , opettajat antavat meitä paperia. Paperille me kirjoitamme kirjat nimi . Minä kirjoitin kolme kirjaa . Sitten me katsomme kirjat ja musiikki tavara, me ostamme ”DrumSticks”he maksavat 2 euroa .Sitten me menemme keskustalle , siellä seisoo kaunis auto ”Rolls-Royce”. Milloin 2 tuntia loppu , me ajamme koulun , koska meidän polkupyörä seisoo kouluun.
Edvin Uustal

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti