Lørdag den 3 marts 2018 / kl 16 00 / GRATIS entre
Oplæsning
"Adrien" af Helena Thau

Facebook event: Tryk her!

Vi inviterer indenfor i 1000fryds Peepshop til oplæsning af Helena Thaus debuterende roman, ADRIEN, igennem forlaget Gladiator.

ADRIEN er en rejse gennem Europa. En roman om at være undervejs, om at sætte den ene fod foran den anden. Vi møder romanens hovedperson, Elena, efter at hun har rejst rundt på Kreta og det sydlige Grækenland med sin gøglerven, Patrick. Elena er åben, hun har et nysgerrigt, næsten naivt blik på verden. Og det er med dette blik, at vi møder den sælsomme og smukke Adrien. De rejser sammen fra Githio op gennem Grækenland, og det er på denne rejse, hun lærer livet på vejene at kende.

"Jeg skal lære at gå. Mine fødder bryder igennem sneens skorpe, synker ned og bliver væk i det våde hvide, som fingre man begraver i dyrenes vinterpels. Jeg lærer at træde i Adriens fodspor og tage usandsynligt lange skridt. Han finder en vandrestav til mig, den står lænet op ad vejkirken vi spiser frokost ved, det er en fin og kroget bøgestav. "Velkommen til vores vandrefamilie," siger han."

Efter endt oplæsning vil Maya Elisabeth Rathkjen fra Nordisk Sprog og Litteratur (AU) have en samtale om bogen med forfatteren på scenen.

Eventet er gratis, og alle er velkomne.kalender

Arkiv