VRAGEN? Samsung Warmtepompen 055-5277777
Samsung  
Exclusief Samsung DistributeurBetrouwbaar en betrokkenGrensverleggendInnovatiefFlexibel
Ambrava

Free Joint Multi Systeem

Het compacte Free Joint Multi Systeem van Samsung biedt uitkomst wanneer u meer dan één ruimte (gelijktijdig) wilt verwarmen of koelen, bijvoorbeeld uw woon- en slaapkamer, of een behandelkamer, een wachtruimte of kantoor. Het fluisterstille systeem bestaat uit één buitenunit, waarop naar wens en vereiste capaciteit tot wel vijf binnendelen kunnen worden aangesloten. Afhankelijk van de bezetting in de diverse ruimten kunt u een willekeurig aantal binnendelen in werking stellen. Een groot voordeel hiervan is dat u alleen die ruimten verwarmt of koelt, die gebruikt worden. Een energie-efficiënte oplossing!

Capaciteit naar behoefte
De geavanceerde, modulerende en vraaggestuurde capaciteitsregeling zorgt ervoor dat de beschikbare capaciteit van het buitendeel wordt verdeeld over de in werking zijnde binnendelen. Vooral bij een niet gelijktijdige belasting van de verschillende ruimten is dit een uitkomst, bijvoorbeeld een woonkamer/slaapkamer en een kantoor/vergaderruimte. Als de vraag van één van de binnendelen verandert, dan zal de buitenunit haar werking automatisch aanpassen. U merkt niets van schommelingen in temperatuur en geniet van het meest optimale comfort waar dat gewenst is. Indien u niet altijd in alle ruimten de volledig beschikbare capaciteit voor de binnendelen nodig heeft, is het mogelijk een groter vermogen aan binnendelen aan te sluiten op een kleiner buitendeel. Dit kan tot wel 170% van de capaciteit van de buitenunit.

Volop keuzevrijheid
Het systeem biedt een keuze uit diverse binnendelen. Ontdek hieronder zelf uw mogelijkheden.

 

Koelen met een multi split wandmodel airco

Wandmodellen

In bestaande particuliere woningen zal vaak gekozen worden voor een systeem met wandunits. Deze systemen worden zonder veel problemen ingepast in elk denkbare situatie, zijn fluisterstil en worden door hun oogstrelend design zelfs een high-tech blikvanger in elk interieur. De modellen zijn uitgerust met WiFi bediening voor extra gebruiksgemak.

Producten
Koelen met een Samsung multi split cassettemodel airco

Cassettemodellen

Samsung Cassette Systemen zijn speciaal ontworpen om ingebouwd te worden in een vals plafond. Ze worden veel toegepast in winkels, kantoren en praktijkruimtes. Het model beschikt niet alleen over diverse mogelijkheden om de lucht optimaal te verdelen, maar kent eveneens een zeer stille werking.

Producten
Kanaalmodellen, Ambrava

Kanaalmodellen

Kanaalmodellen worden boven het plafond geïnstalleerd en daarmee geheel aan het zicht onttrokken. Nagenoeg geruisloos wordt de lucht via inblaasroosters of luchtslangen de ruimte ingebracht. Doordat kanaalmodellen worden gekenmerkt door een zeer hoog comfortniveau, worden ze vaak toegepast in hotelkamers, restaurants, kantoren en praktijkruimten.

Producten
Verwarmen en koelen met een Samsung single split consolemodel warmtepomp airco

Vloer- en plafondmodellen

Deze modellen vormen de oplossing voor koeling en verwarming van ruimtes waar geen vals plafond aanwezig is of waarvan het plafond al gebruikt wordt voor andere doeleinden zoals verlichting. De elegante vormgeving en design zorgen voor een brede waaier aan installatiemogelijkheden.

Producten