Rekisteröidy
Tervetuloa! Voit rekisteröityä maksutta palvelun käyttäjäksi, mikäli olet lehden kestotilaaja. Huom. mikäli sinulla on voimassaoleva näköislehden tilaus, et tarvitse rekisteröintiä.

Tarvitset rekisteröitymistä varten asiakasnumerosi. Sen löydät lehden etukortista tai laskusta. Mikäli olet antanut lehden tilausta tehdessäsi puhelinnumerosi voit rekisteröityä myös antamallasi puhelinnumerolla. Kestotilaajat voivat myös antaa digitilauksen lahjaksi. Lahjan voi lunastaa lahjakoodilla.

Huomaa, että sinun ei tarvitse rekisteröityä, jos olet jo Keski-Pohjanmaan Kirjapainon lehtien rekisteröitynyt käyttäjä (Keskipohjanmaa, Kalajokilaakso, Haapavesi, Kalajokiseutu, Kokkola-lehti, Lestijoki, Nivala-lehti, Perhonjokilaakso, Selänne ja Pietarsaaren Sanomat).Jos olet jo käyttäjä, voi kirjautua palveluun täällä.
Tarvitsemme asiakasnumerosi TAI puhelinnumerosi, jompikumpi tieto on pakollinen. Tämä palvelu on saatavilla vain kestotilaajille. Asiakasnumerosi löydät etukortistasi tai laskusta. Kestotilaajat voivat myös antaa digitilauksen lahjaksi. Lahjan voi lunastaa lahjakoodilla.
Minulle saa lähettää tietoja ja tarjouksia Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj:n palveluista.
Rekisteröitymällä ilmoitan, että olen lukenut käyttöehdot ja hyväksyn ne.