Husholdningsprodukter

2-i-1-luftrenser som renser og fukter

2-i-1-luftrenser som renser og fukter

AC3829/10
7199.00
 • 2-i-1 luftrenser og luftfukter
 • Filtrerer ut 99,97 % av alle allergener
 • Forebygger tørr inneluft
 • Oppkoblet til app

Effektiv filtrering av partikler og allergener

Luftrenseren har et svært effektivt flertrinnsfiltreringssystem som fanger opp opptil 99,97 % av partiklene som passerer gjennom filteret. Den filtrerer ut pollen, støv, bakterier og andre partikler helt ned til 0,3 mikrometer.

Hygienisk befuktning

Philips' patenterte NanoCloud-teknologi bruker en naturlig og hygienisk fordampningsprosess for å sikre overlegen ytelse. Vannmolekylene som fordamper fra luftfukteren er såpass små at de spres over et større område, og gir derved en jevnere luftfuktighet i hele rommet. Vannmolekylenes størrelse gjør også at risikoen for at de bærer med seg bakterier i luften reduseres. Våre laboratorietester bekrefter at NanoCloud-teknologi sprer 99 % færre bakterier enn ledende luftfuktere med ultralyd.

 • CADR: Testet av tredjepart i henhold til GB/T 18801-2015
 • Romstørrelse: Beregnet i henhold til GB/T 18801-2015.
 • Befuktningshastighet: Testet av GB/T 23332 i Philips' kammer for innendørsklima, 2017. Kammerstørrelse 25 m2, innledende temperatur på 20 ± 2 °C og relativ luftfuktighet på 30 ± 3 %.
 • Testet på filtermedier med NaCl-aerosol, klassifisert ved 3 nm i henhold til DIN71460-1 i 2017 av tredjeparts testlab.
 • Testet på filtermedier med 1 trekks effektivitet ved 5,33 cm/s luftstrøm i 2017 av tredjeparts testlab.
 • Reduser bakterier: Testet av Shanghai Institute of Measurement and Testing Technology (SIMT) i 30 m3-kammer i henhold til GB21551.3-2010, (staphylococcus albus) 8032 ved testing etter bakterier
 • Test av mikrobiell reduksjonshastighet utført ved Airmid Healthgroup Ltd. Testet i et 28,5 m3 testkammer kontaminert med luftbåren influensa A(H1N1).
 • Genererer vannmolekyler i nanostørrelse, forhindrer spredning av bakterier, resultatene er basert på utslipp av bakterien staphylococcus albus (en etterligning av et relevant patogen) direkte fra rene enheter og rene vekefiltre ved hjelp av sterilisert vann tilsatt nevnte bakterie.
 • Målingene som ble gjennomført etter 20 g, ble frigitt fra enhetene i et forseglet 30 m3 kammer. Bakterieintroduksjonen i luften i rommet avhenger av flere faktorer, for eksempel rommets størrelse eller konfigurasjon.
 • Forhindre våte flekker og hvitt støv: uavhengig tredjepartstest. Uavhengig tredjepartstest. Bestemmelse av avsetning av mineraler fra væskedråper på møbler i henhold til DIN 44973, IUTA e.V. For å bestemme avsetning av mineraler på møbler fra luftbårne væskedråper over en periode på 3 timer.
 • Sensor av profesjonell kvalitet: referansemåling med smussensor og sammenligning med infrarød sensor som er vanlig i bransjen.
Fjerner bakterier og virus

Fjerner bakterier og virus

Takket være den optimerte rensefunksjonen kan Air Combi identifisere og effektivt fjerne bakterier og virus, som for eksempel influensaviruset (H1N1). Den hjelper til å gi renere luft og dermed et sunnere inneklima!

Smarte sensorer måler og indikerer luftkvaliteten i sanntid

Smarte sensorer måler og indikerer luftkvaliteten i sanntid

Den avanserte AeraSense-teknologien gjør det usynlige synlig. Profesjonelle sensorer måler luftkvaliteten innendørs og stiller automatisk inn luftrenseren på optimal rensing. Informasjon om luftkvaliteten vises i sanntid, med en allergiindeks fra 1 til 12 (fra god til svært dårlig inneluft), samt via en lysindikator. På den måten kan du alltid føle deg trygg på at har sunn luft hjemme hos deg.

Få full kontroll over inneluften

Få full kontroll over inneluften

Du kan koble din Philips luftrenser til appen Air Matters og få full oversikt over inneluften hjemme hos deg eller kontrollere luftrenseren, uansett hvor du befinner deg! Appen gir informasjon om de rådende forholdene utendørs, aktuelle forurensninger og pollenprognoser. Basert på disse verdiene, gir appen tips om hva du bør tenke på, for eksempel hvordan du kan unngå problemer med pollen. Last ned appen gratis på Apple Store eller Google Play.

Automatiske innstillinger: Natt, normal og ekstra følsom

Automatiske innstillinger: Natt, normal og ekstra følsom

Luftrenseren har en stille nattmodus som automatisk reduserer belysningen og viftehastigheten når rommet er mørkt. I tillegg til normalmodusen har den en ekstra følsom modus som reagerer effektivt på allergener i luften.

Still inn luftfuktigheten etter dine behov

Still inn luftfuktigheten etter dine behov

Still inn Philips Air Combi på ønsket luftfuktighet: 40 %, 50 % eller 60 %. Etter å ha oppnådd ønsket luftfuktighet, kobler den seg automatisk på eller av for å holde den innstilte luftfuktigheten.

Energi- og kostnadseffektiv

Energi- og kostnadseffektiv

Dette produktet er energi- og kostnadseffektivt og bruker mindre enn 1 kWh per dag.

Enkel å flytte på

Enkel å flytte på

Luftrenseren har fire hjul for at den skal være enkel å flytte på og forbedre luftkvaliteten der du måtte trenge den.

Ytelse
Størrelse på rommet 80 m²
CADR (partikkel) 310 m³/t
0,3 µm partikkelfjerning 99,97 %
Fjerning av ultrafine partikler 99,97 % så små som 3 nm
Filtrerer vekk H1N1-virus 99,9 %
Filtrerer ut bakterier 99,9 %
Funksjoner
VitaShield IPS Ja
AeraSense-teknologi Ja
Tilbakemelding på luftkvalitet Numerisk
PM2.5-sensor Ja
Moduser Tre automatiske modi
Aerodynamisk design Påfylling bak
Viftehastighet 4 manuelle hastighetsinnstillinger
Barnelås Ja
Sunn luft-lås og -varsel Ja
Timer 1~9 time(r)
Motor DC
Design og utseende
Farge(r) Hvit
Farge på kontrollpanelet Svart 7 C
Kontrollpaneltype Berøringspanel
Materiale i hoveddelen ABS
Tekniske spesifikasjoner
Spenning 220–240 V
Frekvens 50/60 Hz
Ledningslengde 1,8 m
Opprinnelsesland
Opprinnelsesland Kina
Bærekraft
Emballasje > 90 % resirkulerte materialer
Brukerhåndbok 100 % resirkulert papir
Service
To års garanti Ja
Logistiske data
12 NC-kode 8834 829 10290
EAN F-boks 8710103827672
Denne varslingslinjen vises her fordi samtykkenivået du har gitt til informasjonskapsler, forhindrer oss i å vise innholdet i denne delen. Du kan endre innstillingene for samtykke til informasjonskapsler herfra. Minimumsnivået som kreves for å vise innholdet i denne delen, er 'Targeted Advertising Cookies'.

2-i-1-luftrenser som renser og fukter

AC3829/10 | Finn lignende produkter