måndag 30 oktober 2017

Fina erbjudanden på torsdag!

Alla helgons dag står för dörren och det betyder att det är röd dag på lördag  och många butiker är stängda både lördag och söndag. En helg när man tar det lugnt. Kanske åker man till kyrkogården och tänder ljus, kanske tänder man ljus hemma och myser i höstmörkret. Men före man kan slappna av och mysa hela helgen så kan man ta en ordentlig shoppingrunda på torsdagen när det är shoppingtorsdag i Närpes centrum.


Första torsdagen i varje månad håller butikerna öppet ända till kl. 20.00 och du hittar ofta fina erbjudanden denna torsdag.


Cornelia har man två riktiga pangerbjudanden på shoppingtorsdag! Då får du 30% rabatt på alla Halloweensaker och 15 % rabatt på kläder. Bland Halloweensakerna hittar du roliga saker till bakning, dukning och dekoration. På klädsidan har det kommit in härliga vardags- och festkläder från Kaffe och Capri collection. Och för dig som älskar julen och vill börja i god tid har vi goda nyheter: Julstämningen har redan börjat infinna sig på Cornelia och vi plockar upp nya julsaker hela tiden! Värmande drycker och godsaker hittar du i Cornelias mysiga lilla café. Afternoon tea har flyttats till lö 4.11. och det finns några platser kvar för dig som vill njuta av deras buffet med söta och salta läckerheter.


Även om Wickmans Plantskola håller stängt för vintern så står verksamheten inte stilla och vårens växtgrupper planeras som bäst. Några av nyheterna inför våren är 4 olika planteringsförslag till de allt populärare stenmurarna. Nu till Shopping torsdag kan du beställa dem för vårplantering till 12% rabatt! Rabatten gäller fram till och med torsdag 2. november. Mer info på wickmansplantskola.blogspot.fi.
Höstens och vinterns kläder är nu här och Angel's Syateljé  hälsar dig välkommen in och hitta dina favoritkläder till hösten och vintern! Dessutom firar man årsdag på torsdag och  har massor med överraskningar! Angel's Syateljé firar 2 år och Dress like Marie Närpes firar 1 år.

K&M Shop hittar du fler höstnyheter när det gäller kläder och när du väl är där så passa på och stick dig in på Örtaboden. I dessa förkylningstider gäller det att fylla på med vitaminer! När du nu har både kläder och vitaminer så varför inte pigga upp dig med en ny frisyr också. Hos Salong Hår&Sånt får du inspiration! Känner du i något skede hungern pocka på så passa på att unna dig något gott på restaurang Red&Green. Till sist  avslutar du med att köpa en bok från Närboks stora sortiment så har du ngt att mysa med i favoritfåtöljen i helgen. Har du ingen fåtölj att mysa i så är jag säker på att du hittar en hos KK Möbler!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar