EST   ENG   RUS   SWE   FIN   DE   
STARTSIDA
OM GLAS
PRODUKTER
GENOMFÖRDA ARBETEN
OM OSS
VÄRDEFULLA TIPS
KONAKTA OSS

 
STARTSIDA send to a friend   skriv ut
Both fields has to be filled
Your e-mail:
Friends e-mail:

Ljus och utrymme till hemmet och kontoret!

Under medeltiden använde man pergament eller torkad grisblåsa istället för glas t o m i slottens ljusöppningar men idag är glas tillgängligt för var och en och glasets användningsområden begränsar sig inte längre med enbart fönster eller dörrar. 
Glas har otaliga användningsmöjligheter både utom- och inomhus, allt ifrån golv till tak. Kombinerar man lite fantasi och proffsiga tips kan Ditt hem eller kontor med hjälp av glaslösningar bli ett mysigt ställe där man slappnar av från vardagsrutin eller där man har en angenäm och motiverande arbetsmiljö.
WT klaas erbjuder mängder av olika lösningar både till jobb och hem – mellanväggar i glas, glasräcken, skyddstak, altaner, inglasade balkonger, dusch- och bastuväggar, glasdörrar, väggplattor i glas till köket och mycket annat. Våra medarbetare har mångårig erfarenhet vilket naturligtvis innebär att vi ger Dig bästa råd, är noga med alla säkerhetskrav och tar hänsyn till varje projekts särprägel. Vårt motto är oklanderlig kvalitet tillsammans med bästa service.
Har Du funderingar på hur man skulle kunna snygga till hemmet eller kontoret, tveka inte att kontakta oss – vi ger Dig goda råd (olika typer av glas, deras särskilda egenskaper och monteringstillbehör är ett så pass knepigt kapitel att t o m vi måste anstränga oss för att hänga med) och utan tvekan erbjuder vi även varor till mycket bra priser. Eftersom snabba leveranser är viktigt för oss ger vi vårt bästa för att Ditt projekt ska bli färdigt så snabbt som möjligt.
För att garantera bästa resultat tar vi ansvar för att alla mått ska vara korrekta och de erbjudna lösningarna ska motsvara varje projekts särskilda krav (säkerhet är mycket viktigt för oss och därför motsvarar alla glas och deras monteringstillbehör varje konkret användningsställe). Du behöver inte oroa dig för någonting eftersom det är vi som tar mått, levererar glas och monterar dem.
Idéer för Dina projekt hittar Du i vårt galleri över genomförda projekt och under produktfoton, mera information kan hämtas på sidan ”Glas” och närmare information om vårt företag kan Du läsa när Du klickar på länken ”Om oss”.
För frågor, ytterligare information eller prisoffert använd vårt kontaktformulär, ring eller skriv.