www.vizija.mk

 
ЛОКАЦИИ
ул. Франклин Рузвелт 33/2
тел: 072 311 748
Бул. Ј.Сандански 90/4 лок.1
тел: 072 311 748
ул. Д.Стопаревиќ 66
тел: 031 416 737
ул. Среќко Пужаљка 1/3/1
тел: 031 424 247
www.vizija.mk
info@vizija.mk


Почитувани,

Во ова време на глобална компјутеризација и интернет, знаењето е вистинската инвестиција.

Најбараните и најдобро платените работни места во светот и кај нас
се токму од областа на информатиката.

Без добро владеење на странските јазици ограничени сте во својата кариера.

Па, ако се наоѓате себеси во овие води, ако сакате на своите деца да им обезбедите убава и перспективна иднина, нема што да чекате - ВИЗИЈА со своите компјутерски курсеви и курсевите за странски јазици Ви дава одлична можност да фатите приклучок кон времето што доаѓа
.

Дојдете да се запознаеме - Ве очекуваме :)

 
© Образовен центар ВИЗИЈА - Сите права се задржани