nwistrand

Kategori: m is for music

Lugnaste på länge

Minns inte senast jag hade en såhär lugn dag?? Vaknade tidigt, har läst en del bloggar/kollat favoriterna på Youtube och städat lite annars har jag inte gjort ett skvatt. Det kan ju också vara skönt ibland. Annars idag ska jag ägna tid till plugg, gå en promenad och sen ska jag förstås se säsongspremiären av Solsidan ikväll! Vi har kollat igen på de gamla säsongerna nu en tid och det är ju verkligen så bra. Ska ni kolla?

Såhär kan den här dagen beskrivas. Hihi gullisDoris, som alltid ska ligga på mitt datorfodral. Och så en låt som det lyssnas väldigt mycket på här hemma!

 

Västerbron

You were my everything It’s clear to see that time hasn’t changed a thing

Typiskt oss <3

Har haft en jätteskön söndag verkligen! Ett sånt där skönt avslut på en bra vecka som man vill ha. Det bästa är dock att både Henrik och jag är lediga imorgon så vi släpper inte helgkänslan riktigt än ändå. För övrigt har jag inte jättemycket planer till veckan men till helgen längtar jag däremot - min lillskruttkusin R blir ett (!!!) år och det ska självklart firas. 

Och så avslutar jag bloggveckan med en bra låt!

Sällskaplig fredagskväll

Efter jobbet igår blev jag kvar ute hos mammafamiljen - roligare med sällskap ju då Henrik ändå är och hälsar på en vän. Så gårkvällen spenderades med fruktsallad framför Idol. Mina favvosar från start, Axel och Simon gick båda vidare till fredagsfinalerna! Wiho. Ska bli kul att följa i höst!
Nu är jag hemma igen och ligger i sängen och dricker te. Har en himla härlig lördag framför mig. Ska ni hitta på något roligt idag?

 

 

Emergency

Så härlig låt! Och speciellt den här versionen av den, alla rätt känner jag. 

Like no one's watching

Vi börjar veckan med en bra låt! Tycker videon är så härlig.

Sun is shining and so are you

Kickar igång en ny härlig vecka med bästa låten just nu!

20-årsmiddag

Next to me

Calvin Harris - Pray to God

Hold back the river

Startar veckan med en fin låt! 
Har haft en jätteslö morgon här hemma, så skönt! Men nu ska jag börja göra mig i ordning för jobb. 

Shut up and dance with me

Avslutar den här fantastiska helgen med bästa låten just nu!, som också symboliserar denna helgen väldigt bra.

Ta mig tillbaka till de stunder jag vill känna igen

Utekväll

One year ago

Fick lite ångest nu.. lyssnar på låtar som jag lyssnade väldigt mycket på för ungefär ett år sedan. Alltså!! För ett år sedan så tokladdade jag för studenten och hade verkligen den roligaste tiden. Skulle så gärna vilja spola tillbaka tiden lite och få uppleva allt det fina igen. Det kommer ju verkligen aldrig igen. Men jag är glad att jag har så fina minnen med mig.

ett exempel av alla låtar. Som jag och E & C lyssnade på denna...