Wie, wat, waar

Als allereerste, wat leuk dat je onze website bezoekt. We wensen je veel kijkplezier, en hopen dat we je voldoende kunnen informeren. Mocht je iets missen of op/aanmerkingen hebben, laat het ons gerust weten. (complimentjes mogen natuurlijk ook).

Wie zijn wij?

Mijn naam is Lisanne. Begin 2013 ontstond er, mede vanuit persoonlijke omstandigheden, het idee om te kijken of er vraag was naar een uitlaatservice voor honden die om wat voor reden dan ook niet met een reguliere uitlaatservice mee kunnen. Na contactbriefjes bij verschillende winkels te hebben opgehangen kwam er na een aantal maanden, toen ik eigenlijk de moed al bijna had opgegeven, één klant. Twee maanden daarna kwam de tweede, en toen kwam de mond op mond reclame op gang. Niet lang daarna heb ik 'Hondse Honden' officieel gemaakt.

Wat doen wij?

Zoals boven al staat aangegeven, werken wij voornamelijk met honden die om uiteenlopende redenen niet bij een reguliere uitlaatservice terecht kunnen. Dit kan zijn omdat ze agressief reageren naar andere honden (of andere honden naar hen), of erg angstig, te enthousiast/energiek, te oud of juist te jong zijn. Het komt ook voor dat ze lichamelijke gebreken hebben of gewoon niet in grote groepen kunnen. Voor details, zie ook: uitlaten en tarieven.

Waar zijn we te vinden?

Momenteel wonen we in Werkendam, dit is een leuke locatie voor hondenliefhebbers met de uiterwaarden als achtertuin. Honden vanuit Almkerk, Giessen, Nieuwendijk, Oudendijk, Rijswijk, Sleeuwijk, Uitwijk, Waardhuizen, Werkendam en Woudrichem zijn van harte welkom voor het uitlaten. Voor oppassen mogen de honden uiteraard ook van verder komen, mits ze zelf gebracht en opgehaald worden.