Mobila Dormitor

“Un dormitor are nevoie de un pat. Restul este extravaganta” – Audrey Meadows
Foarte adevarat, insa dormitorul este acea parte a locuintei unde te odihnesti si iti incarci bateriile dupa o zi istovitoare de munca si de aceea, mobila la comanda pentru dormitor, integrata in intreaga amenajare, trebuie sa reflecte personalitatea si stilul proprieterului.
In functie de dimensiunea camerei de care dispuneti dormitorul poate fi mobilat fie doar cu un pat in cazul unui spatiu mic, fie cu un pat, o comoda si un dulap in cazul unui dormitor generos.
Un somn linistit inseamna de cele mai multe ori un dormitor confortabil, materialele si culorile foloste avand un impact foarte mare asupra acestei parti a locuintei, motiv pentru care selectia lor este deosebit de importanta atunci cand poriectam mobila la comanda pentru dormitor.
Designul dormitorului este foarte important pentru crearea confortului dorit asa ca puteti opta pentru pat simplu, tapitat, sau cu somiera, modele si culori speciale, oglinzi sau, sticla. Suntem alaturi de dumeavastra pe toata perioada proiectarii, fabricarii si montarii mobilierului de dormitor in Bucuresti si imprejurimi.