Natteravnene i Holstebro elsker kager

Natteravnene i Holstebro elsker kager

23-07-2015
I løbet af forsommeren har der været bud efter ravnene til to specielle opgaver i lokal området, og til den slags hører en rigtig god Natteravnekage.

Til Open By Night var byen fuld af musik og glade mennesker og politikerne stod på nakken af hinanden for at sælge deres fremtidsdrømme. Natteravnene var også repræsenteret til arrangementet, og havde kørt den helt store charme offensiv i stilling nede på bytorvet.
Foreningen havde uddelegeret kagebage-opgaven til deres frivillige og de svigtede ikke. Der var et massivt opbud af kager i alle størrelser og former, og det må nok siges, at det var det mest succesfulde hverve arrangement foreningen nogensinde har afholdt.
Hele 11 interesserede meldte sig til en prøvevandring i løbet af de 4 timer de stod på torvet med kaffe, saftevand og kage.

Tivoli kom til byen
I forbindelse med det store tivoli arrangement i byen, gik Natteravnene sammen med deres tætte sammenarbejdes partner SSP, om at være til stede i løbet af aftenen og natten for at sikre, at de mange unge tivoli gæster havde en god oplevelse. En opgave de naturligvis løste på vanlig ravne-manér med masse af bolcher og hygge snak.

Sidste skoledag er en tilbagevendende begivenhed, som ravnene også deltager i, men i år var vejeret desværre ikke til Natteravnenes fordel, det regnede og blæste, men de unge mennesker havde tilsyneladende ikke noget problem med at blive lige så våde inden i som uden på. Alt forløb stille og roligt og Ravnene havde en god aften/nat.