Hvorfor?
John Alvheim er en landsforæder!

Framskrittspartipolitikkeren John Alvheim har ofte vært en god representent for kristne verdier og god norsk moral, og derfor et det sjokkerende og svært upassende at han i sin tale på Cuba, påstår at disse kommunistene har et menneskesyn som er bedre enn hva vi har i Norge. Vi protesterer mot disse sinnsyke påstandene og krever at FrP umiddelbart ekskluderer denne rabiate femtekolonisten.

Annelise Høegh holdt på å besvime i stolen sin, da det gikk opp for henne hvilket overtramp lederen for Stortingets sosialkomite presterte å gjøre fra talerstolen.
"Dette er det verste jeg noensinne har hørt! Hvordan kan Alvheim si at disse menneskene her er bedre enn oss nordmenn?" Det sa Høegh til vår mann i Havana, like etter at Alvheim var ferdig med sin avskyelige tale. "Jeg har observert mange mennesker utenfor hotellet vårt som ikke en gang har sko på bena. Tidligere i dag spurte jeg noen av dem om hva de syntes om OL på Lillehammer, og det var ingen som visste hva jeg snakket om! At Alvheim kan rose disse dumme, navlebeskuende kommunistsvina går over min forstand".

Etter tilstelningen oppstod det en høylydt krangel mellom Alvheim og resten av de norske politikerne. ”Faen ta deg! Du er en sviker og har nettopp gjort ditt politiske selvmord”, skrek Høegh til Alvheim og gav ham en velfortjent springskalle midt i fjeset. Deretter marsjerte den sinte høyrepolitikeren inn i bussen, som skulle bringe den norske delegasjonen videre til en konferanse, hvor de skulle legge ut om Norge sitt syn på behandling og oppbevaring av eldre på sykehjemsinstitusjoner. John Alvheim som på dette tidspunktet blødde kraftig fra et stygt sår over sitt høyre øye, ble nektet adgang til bussen med de andre norske politikerne, og måtte tåle mange stygge skjellsord da bussen kjørte derfra uten ham.

Senere på dagen uttalte et samlet norsk pressekorps til CNN at Alvheim ikke hadde noen støtte fra verken dem eller resten av det norske folk. I en pressemelding sier journalistene fra NTB, VG, Harstad Tidende og Dagbladet, at man har riktig nok fått servert utmerkede snitter på alle pressekonferansene her på Cuba, men det er likevel ikke riktig å påstå at cubakommunistene er bedre enn oss nordmenn.

For å oppklare eventuelle misforsåelser som har oppstått i kjølvannet av denne saken, vil vi erklære at cubanere slett ikke er bedre enn oss nordmenn. Det er perverst å komme med en slik påstand, som ikke bare krenker oss, men også Gud, som ikke er så voldsomt begeistret for kommunister. Svevende Ord har i dag politianmeldt John Alvheim for kollektiv fornærmelse mot det norske folk. Vi vil oppfordre alle våre medlemmer til å be til Gud om snarlig avstraffelse av denne mannen som vi alle trodde var en ekte nordmann, men som tydeligvis har blitt en gammelkommunist på sine eldre dager.

Aktuelle lenker:
VG: Alvheim roser Cuba


Skriv kommentarer til denne saken:
Navn:
Sted:
Din kommentar:

Skriv inn nummeret til høyre: 54823


NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
Kommentarer til John Alvheim er en landsforæder!:

Kategori: politikk
Opphavsrett © 1999-2018 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com