TENISKA SKOLA VARTEKS
Nedjelja, 11 Travanj 2010

TENISKA SKOLA „VARTEKS“
 

Polaznici teniske skole „Varteks“ biljeze izuzetno dobre rezultate. U protekloj godini osvojili su zlatne medalje na regijskim natjecanjima do 8 godina i sva prva mjesta u konkurenciji djevojcica i djecaka do 10 godina. Najmladji natjecatelji TK „Varteks“ zabiljezili su vrlo dobre rezultate u pojedinacnoj konkurenciji djevojcica i djecaka do 10 godina na PRVENSTVU HRVATSKE koje je odrzano u Rijeci.

Teniski kluba „Varteks“ upisuje novu generaciju u TENISKU SKOLU. U pocetnu tenisku skolu mogu se upisati djeca od 5 – 10 godina. Skola se odvija u ljetnim mjesecima na vanjskim terenima i u dvorani u zimi. Skolu vode strucni i skolovani treneri. Rekvizite ( rekete, loptice i druga pomagala) osigurava klub.

Svi zainteresirani mogu se svakodnevno upisati direktno u klubu ( ZagrebaCka 91 b, ) ili kod trenera Marka Dugandzica na mob. 099 2251 729 ili 098 284 754 ( Marijan Dugandzic)

 
 

 

 
TJEDAN OTVORENIH VRATA
Ponedjeljak, 05 Travanj 2010

Tenis kampTeniski klub „Varteks“ organizira

 

 

tijekom uskršnjih praznika BESPLATNU TENISKU ŠKOLU pod nazivom TJEDAN OTVORENIH VRATA.

Djeca ce pod vodstvom trenera biti upoznata sa prvim koracima u ucenju i savladavanju tenisa kroz mnoštvo zanimljivih vjezbi.

Sva zainteresirana djeca u dobi od 5 – 10 godina mogu, u pratnji roditelja doci u utorak u 16 sati u dvoranu TENISKOG KLUBA „VARTEKS“

Akcija „Tjedan otvorenih vrata“ odrzavati ce se u utorak, cetvrtak i subotu od 16 sati u dvorani TK Varteks.

Svi polaznici biti ce nagradjeni majicom sa logom kluba i drugim klupskim poklonima.

Djeca koja ce biti zainteresirana za nastavak ucenja tenisa mogu se u subotu upisati u tenisku školu „Varteks“

 
Povratak u 1. ligu
Nedjelja, 06 Rujan 2009

Prva ekipa Teniskog kluba "Varteks" vratila se je, nakon jedne godine izbivanja, u 1. tenisku ligu. Igraci "Varteksa" superiorno su osvojili prvo mjestu na tablici sa velikom bodovnom prednosti ispred ekipe TK "Samobor", od kojih su pretrpjeli i jedini poraz u osnovnom dijelu natjecanja.

U doigravanju ekipa TK "Varteks" bila je bolja od ekipe Samobora sa dvije pobjede od 5/4.

Za ekipu "Varteksa nastupili su Hizak Mislav, Kapun Anze, Sakac Drazen, Culjak Tihomir, Likic Igor, Gorupec Vedran, Lovrak Ivor i Cubra Zoran, HorvatinoviC Tin i Zrinski Kruno.