Een bootcamp waar plezier centraal staat, een energieke zumbathon, kinderspelen, bodybuilding optredens en een cook-out waar gezonde maaltijden en hapjes worden gepromoot. Happy en kleurrijke smoothies en sappen maken het geheel compleet. NV Grassalco pakt op zaterdag 8 april aanstaande groots uit met deze en andere activiteiten. In stands van de Dermatologische dienst en Health Control kunnen bezoekers broodnodige informatie over hun gezondheid bekomen.

 

Het epi-centrum is het sportterrein van Telesur in de Cultuurtuin. De organisatie ligt in handen van de Peer Educators van Grassalco, een groep medewerkers die getraind zijn om een gezonde leefstijl te promoten onder collega's en anderen.

 

"Van 12 uur 's middags tot en met 8 uur 's avonds willen wij samen met onze werknemers, hun gezin en de gemeenschap deze dag tot een succes maken", zegt Peer Educator en commissielid, Afoisini Akiemboto. "Als ik afga van de vele reacties op onze Facebook pagina, lijkt het reuze gezellig te worden. Net als anderen kijken wij er ook echt naar uit."

 

Sporten in de buitenlucht

Een Bootcamp is in groepsverband sporten in de buitenlucht onder begeleiding van een trainer. Plezier maken en tegelijk leuke oefeningen doen staat centraal. "Voor een gezonde leefstijl moeten burgers meer bewegen. Deze activiteiten zijn bij uitstek een aanrader om een beetje gewicht kwijt te raken, benadrukt collega Peer Educator en commissielid, Aroena Lalta. "Een gezonde maaltijd en gezonde dranken moeten de work-out compleet maken", glimlacht ze.

 

De voorbereiding van het evenement is in volle gang. De promotiecampagne via diverse media moet een grote groep burgers naar de 'Cul' trekken. Velen kijken uit naar het optreden van Soepe Koese en andere bodybuilders. Koese bereidt zich voor op zijn nieuwe status als professionele bodybuilder die hij eind 2017 moet bereiken. Grassalco zal optreden als zijn hoofdsponsor. De dag wordt afgesloten met een voetbalwedstrijd tussen tussen NV Grassalco en het ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen. Ook bij deze activiteit zullen de vonken er vanaf vliegen.

 

 

Foto/Afdeling Corporate Image

NV Grassalco organiseert op zaterdag 8 april aanstaande een 'Fun Fit Bootcamp' op het Telesur Sportcomplex aan de Cultuurtuin. Andere activiteiten die dag zijn kinderspelen, een Cook-out, Zumbathon, een optreden van kampioen-bodybuilders en een voetbalwedstrijd.