Esses Tamás (Kacsa) fan art
  Yugioh - eddig tortent
 
SEASON 2

EPISODE 1:

Kevin, Tamás és Bence már 2 éve nem párbajoztak, miután Kevin lett a 2006os világbajnok. 2007-ben egy új tehetség, Kiber tünt fel, aki az új bajnok lett. A 2008as bajnokság előtt kihivja Kevint egy párbajra az egész világ előtt, hogy bebizonyítsa hogy habár Kevin már nem játszik, de Kiber jobb nála.

Kevin a pakliját a mai kornak megfelelően felturbozta, így gyorsabb és erősebb lett, így gigászi csatát vivott Kiber villámgyors és erős Kiber sárkányai ellen. Végül a hosszú párbajt Kevin nyerte, Kiber megsértődve elvonult. Kevint pedig meghivták a 2008as vébére, méghozzá úgy hogy azzal zsarolták, ha nem indul, idén nem lesz vébé.

EPISODE 2

Kevin, Tamás és Bence is meghivást kapott a vébé selejtezőre, és ráadásul mind egy csoportba kerültek. 8 játékos indult ebbe a csoportban.

Az első meccsen Bence bizonyította be hogy az Éjsárkányai még erősebbek és brutálisabbak, miközben egy roidokkal játszó ellenfelet győzött le.

Tamás kibővítette a Páncélzott sárkányait, az uj Kibersötét szörnyekkel, akik a temetőből hozzák vissza a sárkányokat, hogy erősödjenek általuk. Tamás ellenfele egy Horus a fekete láng sárkányal harcoló játékos volt, akik törlik a varázs lapok hatásait. Végül Tamásnak sikerül felül kerekednie ellenfelén és bejut a elgjobb 4be.

Kevin egy Árnyvilági szörnyek pakli ellen kerül össze, és ellenfele 100 életpont híjján majdnem le is győzi egy kör alatt, de Kevinnek sikerül kontráznia és visszatámadásból kiüti ellenfelét.

A negyedik meccsen a nagy esélyes Nándor (aki Mobius, Zaborg, Caius és hasonló fejedelmekkel játszó) került szembe Miklóssal, a kezdővel aki Neos az elemi hős és a a neo-űrlakókra épitve hatalams fúziókkal és trükkökkel végül legyőzi ellenfelét.

Nándor dühében kirohan az arénából ,ahol egy ismeretlen fiú szörnyé változva elveszi a Caius nevű szörnyét.

EPISODE 3

Az ismeretlen fiú leül az arénában, közben a legjobb 4 ben Tamás és Bence játszanak először. Különleges csata ez, hiszen minden nap játszanak egymás ellen és kivülről ismerik egymás taktikáját, ígaz most uj szörnyekkel vannak felszerelve. Bence gyorsan támad és megfontolt, a -2400at sebző varázs lapját is ügyesen használja, de végül Tamás 4400as Kibersötét Sárkánya elhozza neki a győzelmet.

Kevin játszik így Miklós ellen, aki kezdő létére nagyon ügyesnek bizonyul, hamar lecsökkenti Kevin életét, de Kevin hires a gyors kontráiról, így ismét sikerül legyőzni ellenfelét.

Azonban mielőtt Tamás és Kevin kezdhetné a döntőt, a titokzatos fiúból egy szörny szellem jön elő, aki átveszi a szervező felett az irányítást, és elrendeli hogy a 3.ik helyért is legyen küzdelem.

EPISODE 4
 
  Today, there have been 1 visitors (2 hits) on this page!  
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=