Nyheter

21
Dec
Patent vinne Vil øke Apple kampen mot android

Den delvis rettslige seier at Apple vant mandag mot HTC vil ikke p...

21
Dec
Mobil sikkerhet svikter historie leksjon

Mobile brukere fra alle samfunnslag, fra den gjennomsnittlige borge...

READ MORE
PC Hjelp
NYheter
McAfee Beskytter Mac uten å påvirke ytelse
Nov 26, 2011


Mac OS X-brukere er spesielt motstandsdyktig mot ploys av anti-virus, anti-malware, og sikkerhets-overvåking programvare som tilbys for vår plattform. "Hva - me bekymring?" kunne være vårt motto, samt, "Ikke betale for det!" Over lang tid, har den holdningen tjent oss vel, men naturen og mangfoldet av risiko har økt, og vil trolig bli verre.

McAfee Internet Security forsøker å adressere virus, malware og trojanske hest problemet direkte, men også inkluderer en robust, konfigurerbar brannmur sammen med en Firefox plug-in som veterinærer og rapporter om søkeresultat lenker. Til tross for mine mange år uten slik programvare installert, er jeg sterkt fristet til å fortsette å bruke pakken etter testing fordi det er en multipronged og enkel å administrere ekstra lag som ikke ser ut til å forsinke min datamaskin ned en bit, og samtidig gi nyttig informasjon og rett grad av kontroll for å blokkere ekstern tilgang.

Det grunnleggende problemet med et verktøy som hindrer kjøring av skadelig programvare har vært at skaden gjøres vanligvis av den raske spredningen av slike angrep før beskyttende programmet har blitt oppdatert. McAfee, som andre anti-virus programvare beslutningstakere, er konstant overvåkning og testing for nye vektorer og skriving forsvar mot dem, og presser ut svar til oppdagelser i naturen ganske raskt. Programvaren er satt til å trekke ned oppdateringer hver fjerde time, også.

Beskytt deg selv

Gitt at bare en håndfull av trojanere og virus har dukket opp i senere år for Mac, og at de er latterlig i deres evne for brukere med noen grad av riktig forsiktighet for å unngå, kan denne delen av Security Suite virker ubrukelig. Men jeg vil påstå er det ikke.

Først, det hindrer deg fra å passere på Windows virus som kan sendes som vedlegg som du da guilelessly hånden bort til venner, slektninger eller kolleger ved hjelp av en oppdaterte versjon av Windows. (Dette er også nyttig når du kopierer filer frem og tilbake mellom en virtuell Windows-maskin eller en Boot Camp volum.) Andre kan du anbefale denne programvaren til de som kanskje ikke har instinkt for å holde seg borte fra ukjente programvare eller vedlegg. En relativ kunne sette pris på å ha denne programvaren installert for å hindre dem fra å gjøre et dårlig valg på grunn av deres manglende datakunnskap - spesielt hvis de prøver å installere trojanere forkledd som legitime filer. Tredje, hvis noen andre bruker datamaskinen uten den samme omsorg du har, er du beskyttet der også, mot gamle trusler og nye. Sant nok, har Apple bygget virus forsvarsverk i Snow Leopard og Lion som blir jevnlig oppdatert. Tenk McAfee en mer eksplisitt andrelinjeforsvar.

Jeg testet McAfees virus beskyttelse mot de svært få kjente trojanske hester og andre utnyttelser som har blitt oppdaget, som for eksempel MacDefender. McAfee nektet å la meg starte eller pakke ut arkiver inneholder skadelige filer, og legg dem inn i en Karantene område for å gjøre det enkelt å gå gjennom dem i en liste og deretter slette dem. Jeg prøvde å sende meg et virus via e-post, og McAfee forhindret at fra å laste ned også. Programvaren kan defang den skadelige delen av infiserte filer, men alle filene jeg testet var utelukkende består av malware.

McAfee-programvaren har tre mer aktive komponenter, men som kan beskytte deg hvis en trojansk vises før de har oppdaget og utstedte en fix, samt å hjelpe deg å identifisere ondsinnede nettsteder du bør unngå. Disse komponentene lar deg gjennom programmene før du tillater dem å lansere, bruk en brannmur for å hindre inntrenging (nyttig for å hindre utilsiktet adgang til fildeling, selv), og en Firefox-utvidelse som merker sikkerheten av søkemotoren resultater.

An Application Beskyttelse komponent, konfigureres via programmets preferanser, overvåker software når det lanseres, og setter seg i veien med en pop-up prompt. Du velger om du vil lanseres med eller uten nettverkstilgang forutsatt til programmet, og tillate programmet å bli lansert en gang (akkurat når du godkjenner den) eller alltid etterpå. Eller du kan nekte en lansering helt. Du kan endre valg for individuelle programmer eller bakgrunnsprosesser senere gjennom preferanser.

Slike kontroller generelt hindre programvare som du ikke har vilje installere fra å kunne løpe og ta over din Internett-forbindelse. Selvfølgelig kan det ikke beskytte mot angrep som bruker teknikker for å få root-tilgang til din Mac, og installere programvaren som kjøres under brukergrensesnittet tjeneste. Apple har lappet mange slike hull, men det er lite bevis for at slike angrep ble gjort fra websider eller via e-post.

Brannmur og Firefox

Brannmuren er enklere enn mange fullverdig program, og jeg setter pris på det. For folk flest, å kunne klikke på noen knapper er bedre enn et hav av pulldown menyer og konfigurasjoner. Jeg liker spesielt at du kan stenge ned all innkommende eller utgående trafikk eller begge deler med et par klikk uten å deaktivere nettverksgrensesnitt. Du kan opprette egendefinerte regler - bare visse typer trafikk kan stamme fra datamaskinen til bestemte adresser, eller blokkere alle unntatt en håndfull av tjenester fra å motta signaler fra omverdenen. Du kan også definere betrodde nettverk.

Brannmurer har fordelen av å holde normal tjenester du kan ha slått på, som VNC-basert skjerm-deling (en noe usikker alternativ i Skjermdeling tjenesten i Deling Systemvalg), fra å være tilgjengelig eller crackable når du er på en åpen nettverk, for eksempel på en kaffebar.

Hvis du bruker Firefox, McAfees SiteAdvisor add-on er en stor hjelp i å undersøke søkeresultater på Google og andre motorer. Det er mer tett integrert med Yahoo (der det deaktiverer farlig lenker helt), men fungerer helt fint med andre. Når du utfører et søk, rådgiveren tags hvert resultat med en grønn, gul, rød eller spørsmålstegn ikon. McAfee stadig edderkopper nettsteder på jakt etter malware og andre problemer, og priser områder tilsvarende. En McAfee godkjenningsstempel vises på e-handel nettsteder som firmaet separat evaluerer.
 
Kontakt info
PChjelp og Datahjelp Service
Adresse : Brugata 1, 0186, Oslo

Inngang fra storgata
E-post : datahjelposlo@gmail.com
Web : www.firstpricepchjelp.no
Telefonnummer : 92502614
Org. Nr. 999521215
Menu categories
 
 
© Copyright FirstPrice PC Hjelp. All rights reserved. Designed & Maintained by pc hjelp team support