Back to top

Referenser

CA Fastigheter AB och dess dotterbolag ingår i Claessons & Anderzén AB:s koncern.Idag ägs koncernen av tredje generationen Claesson, bröderna Magnus och Johan. CA Fastigheter AB har varit verksamma i Borås sedan 1998. Vid utgången av 2014 ägde CA koncernen fastigheter med en yta om mer än 650 000 kvadratmeter var av 93.000 kvadratmeter i Borås. Av detta bestånd utgörs drygt 27% av ytan bostäder, 400 st lägenheter medan resterande ytor utgörs av kommersiella lokaler, såväl butiks-, kontors-, hotell- som lagerytor. Inriktningen är främst centralt belägna fastigheter med god standard. Förvaltningen sker till största delen med tjänster från FR Fastighetsservice och dels med personal från CA Fastigheter, för att ge hyresgästerna bästa tänkbara service. FR Fastighetsservice levererar tjänster i form av in- och utvändigskötsel, serviceanmälningar, besiktningar samt städning av trapphus och kontor.

Nordic PM med huvudkontor i Stockholm, är fastighetskonsulter med lång erfarenhet och bred kompetens inom fastighetsbranschen. Deras tjänsteutbud är huvudsakligen uppdelat i fyra affärsområden: Fastighetsförvaltning, Lokaluthyrning, Fastighetsutveckling samt Fastighetstransaktioner. Vi på FR Fastighetsservice förvaltar deras fastighetsbestånd i Borås med omnejd.

Hemtex är Nordens ledande detaljhandelskedja för hemtextilier. Vi sammarbetar med Hemtex huvudkontoret i Borås samt några av butikerna i centrum. Här levererar vi kontors- och butiksstäd samt alla tjänster inom företagsservice.

Offentliga Hus med sitt huvudkontor i Stockholm har bred och lång erfarenhet inom fastighetsbranschen. Offentliga Hus äger olika typer av samhällsfastigheter i 22 svenska kommuner, med kommuner och landsting som hyresgäster.Vi på FR Fastighetsservice förvaltar deras fastigheter på flera orter i sverige samt sköter städ och uthyrning av deras lägenheter.

Idag är de Sveriges ledande mäklarkedja. Vi på FR Fastighetsservice har ett samarbete tillsammans med Fastighetsbyrån i Borås. Vi sköter deras kontor med kontinuerligt städ anpassat efter deras behov. Vi har ett bra samarbete med mäklare, säljare samt köpare. Vi utför städ inför fotografering och visning samt utför flyttstäd av deras objekt.

Järngrinden utvecklar fastigheter. Järngrinden är ett professionellt företag inom fastighetsutveckling och verkar i affärsområdena – bostadsprojekt och kommersiella projekt.Vi på FR Fastighetsservice har ett nära sammarbete med dem och är med i ett tidigt skede vid nybyggnation samt förvaltar deras nyproducerade fastigheter.