DEMI LOVATO: ‘Bila sam pijana i nadrogirana svaki dan, bilo je jako teško raditi sa mnom’

Autor: Tportal.hr

Izgledalo je kao da će biti samo još jedna od dječjih zvijezda koja je "poludjela" i nestala sa scene, ali Demi Lovato (25) uspjela je prijeći preko svog teškog perioda i vratiti se još jača. Pjevačica je nedavno snimila kratki dokumentarni film o svom najtežem razdoblju, u kojem je bila ovisna o drogama i alkoholu.

“Jedna je faza trajala dva mjeseca, kad sam bila drogirana i pijana svaki dan. Nije bilo lako raditi sa mnom tada”, rekla je Demi. Bilo je to prije više od sedam godina, a pjevačica sad kaže da je trijezna 5 i pol godina. Najveći incident bio je 2010., kad je na privatnom letu iz Perua udarila jednog od svojih plesača. Nakon toga prijavila se na liječenje zbog „emocionalnih i fizičkih poteškoća“.

“Demi je bila na putu prema samoubojstvu”, kaže njezin suradnik u traileru.

Iako kaže da joj je teško govoriti o tom periodu,želi podijeliti sve sa svojim obožavateljima.

“Bila sam jako nervozna prije ovog intervjua. Ne znam što će ljudi misliti o svemu. Ali, jedino što mogu je biti iskrena, i uvijek ću se truditi da takva ostanem”, rekla je Demi, koja se nakon uspješnog otrježnjenja vratila na glazbenu scenu.

Film “Simply Complicated” premijerno će se pojaviti na YouTubeu 17. listopada, a u njemu će Demi pričati i o svojoj seksualnoj orijentaciji. Nekoliko puta rekla je da je biseksualna, ali kaže da “nikome ne duguje opravdanja” te je na to ponosna.

Autor: Tportal.hr

ZADNJE VIJESTI