Gema Otero Gutiérrez

Gema Otero Gutiérrez

Llicenciada en Geografia i Història per la Universitat de Sevilla, Experta en Gènere i Igualtat d'Oportunitats entre Dones i Homes per la Universitat Pablo de Olavide de Sevilla i Màster en Direcció d'Empreses d'Economia Social per l'Escola d'Economia Social.

Treballa com a Experta en Igualtat i Coeducadora desenvolupant accions formatives, projectes coeducatius, ponències i dissenyant materials didàctics per a entitats públiques i privades.

És la creadora dels contes coeducatius SuperLola Lalo, el príncep rosa, de La Señora Malilla, un projecte professional i artístic que té com a objectiu la creació de projectes formatius, culturals i creatius des de la perspectiva feminista.

Entre d'altres premis i reconeixements ha rebut:

  • “Accèssit de publicació en el XII Certamen de Relats Breus Dones 2017” pel relat La Taza. Ajuntament de Santa Cruz de Tenerife. Novembre 2017.
  • “Reconeixement Lavanda 2016 per la Igualtat de Gènere” concedit per CCOO d'Andalusia per la creació del projecte La Señora Malilla.
  • “Premi Meridiana 2015” de l'Institut Andalús de la Dona a la millor iniciativa en producció cultural per SuperLola.
  • “Premi a la Igualtat 2014” de l'Ajuntament de La Rinconada per la seua contribució personal i professional a la Igualtat de Gènere.