akassedk.dk

Akassedk gør din søgen efter den rette a kasse meget lettere. Det er vigtigt, at du vælger netop den A-kasse, hvor dine fordele findes. Du skal eksempelvis finde den A-kasse, hvor der tilbydes de kurser og den rådgivning, som du kan bruge til noget. Alle A-kasser er nemlig forskellige, og mange har et helt forskelligt sigte. Hos Ledernes A-kasse er der eksempelvis store fordele at hente for ledere, der kan modtage rådgivning omkring ledelse og få adgang til vidensbaser herom – dette er relevant for netop en leder. Hos Magistrenes A-kasse kan man få rådgivning fra akademikere på netop ens område, og dette er relevant for netop en akademiker. Find den A-kasse der er aktuel for netop dig på Akassedk. De fleste A-kasser er åbne for alle, men dette betyder ikke, at enhver A-kasse kan tilbyde dig de samme fordele. Akassedk tilbyder en overskuelig oversigt over en lang række danske A-kasser.

Overskuelig oversigt over A-kasser

På Akassedk finder du en overskuelig gennemgang af udvalgte A-kasser. Du kan klikke på hver enkelt og læse en letforståelig informationstekst om den pågældende A-kasse. På disse informationssider finder du ligeledes Akassedk’s vurdering af A-kassen. Her sammenstilles prisen med kundetilfredshed og en overall vurdering. Hvis informationsteksten fanger din interesse, kan du læse videre på A-kassens egen hjemmeside, men informationsteksten sikrer dig et rigtig godt overblik. På Akademikernes A-kasse’s informationsside kan du for eksempel læse, at du kan skrive dig op som medlem af A-kassen inden endt uddannelse og derved sikre dig dagpenge fra første dag, hvis du skulle stå uden job på den anden side af uddannelsen.

Sammenligning

På Akassedk’s forside sammenstilles forskellige A-kasser på let og overskuelig vis. Du kan se sammenligningen af tilfredshedsgraden hos kunderne, den månedlige pris for medlemskab osv. 

 

 

 

 

Eco-vinduer.dk

ECOVinduer sørger for den bedste økonomiske løsning for dig, hvad angår køb af døre og vinduer. Samtidig er den gode kvalitet i højsædet, og ECOVinduer bestræber sig på at være markedets billigste forhandler af døre og vinduer i topkvalitet. Det lyder som en umulighed, men hos ECOVinduer fokuseres der skarpt på en stram økonomistyring. Et lille, effektivt team, lave omkostninger til administration og en ukompliceret handelsform sikrer dig lave priser. 

 

Et bredt udvalg af vinduer og døre

På ECOVinduers hjemmeside kan du finde et bredt udvalg af billige vinduer og døre. Du finder alle former for døre, herunder facadedøre, sidepartier, terassedøre, halvdøre og dobbelt facadedøre. Du kan desuden købe specialdøre af enhver slags, herunder døre til industri og kontorer. Produktsortimentet indenfor vinduer er ligeledes bredt og omfatter både træ-, plast- og aluminiumsvinduer. ECOVinduer har et stort udvalg af bondehus vinduer, topstyrede vinduer og dannebrogsvinduer, som alle tilhører gruppen af meget populære vinduesløsninger. Udover de vinduer du kan se på hjemmesiden, kan ECOVinduer tilbyde dig specialvinduer, som designes fuldstændigt efter dine ønsker. Du skal ikke acceptere standardmål – du kan få leveret dine specialvinduer i præcis det mål, som du ønsker. Specialvinduerne udføres selvfølgelig som lavenergis vinduer og til en lav pris.

 

Spar penge

Hos ECOVinduer får du ikke blot den billigste løsning nu og her. Du er sikret vinduer og døre med lang levetid, som bevarer funktionalitet og flot udseende i mange år frem. Dette vil spare dig penge på længere sigt, og alle vinduer er desuden lavenergis vinduer. Alle produkter er fremstillet af kvalitetsmaterialer og er CE godkendte. Dette er din garanti for, at de opfylder de regler, som EU har fremsat for produkter. 

Kursuscenter-københavn.dk

Hvis du skal afholde en konference i København og er i tvivl om lokalerne, er Kursuscenter København et rigtig godt sted at starte. På hjemmesiden finder du et udførligt katalog over Kursuscenter Københavns muligheder, hvad angår konferencecentre i København. Her kan du hurtigt danne dig overblikket – det overblik som er nødvendigt, for at du kan finde det rette konferencecenter til netop dit arrangement. Dette er vigtigt, da de rette rammer danner udgangspunktet for en god læringsproces.

København byder på det hele

Med en konference afholdt i København er dine muligheder utallige, og det kan være svært at overskue det store udbud af konferencelokaler. Kursuscenter København kan give dig overblikket. Her kan du læse om hver enkelt konferencecenter og dermed afgøre, om det rammer den ønskede atmosfære – og mulighederne hvad angår atmosfære er mange. Det er vigtigt, at konferencestedet ikke kun tilbyder et godt lærigsmiljø. Der skal ligeledes være plads til at fordøje dagens input i afslappede omgivelser. Det er derfor vigtigt at overveje, hvilke af disse muligheder der findes i de forskellige centre. Du kan eksempelvis afholde din konference på Den Sorte Diamant, hvor dine gæster vil have muligheder for inspirerende kulturarrangementer i fritiden. På Bernstorff Slot byder de grønne omgivelser på afslapning i naturen om eftermiddagen. Det samme gælder på Kurhotel Skodsborg, hvor konferencegæsterne kan benytte sig af spa behandlinger i fritiden og dermed få fornyet energi.

Vægt på læring

Kursuscenter Københavns konferencecentre byder ikke kun på flotte rammer. Der ligges meget vægt på indlæring, og centrene gør alt for at skabe de bedste omstændigheder for denne. Centrene har stor viden omkring læringsprocesser, og hvordan disse kan forbedres.