< Előző | Mesefolyam | Bélyegképek | Címlap | English |

Az 5090 014 Schwerbach megállóhelyen

Fényképezte: Takács Bence
Készítés ideje: 2013:08:17 07:12:21

851 megtekintés

Nagyfölbontású kép

Térkép:
térkép
Címkék:
Schwerbach 207 5090 (ÖBB) 014 5090 elmúlt legjobb hangulat fekete-fehér állomás borult Mariazellerbahn kisvasút motorkocsi Ausztria Hasonló fényképek

Keress a címkék között!

Az 5090 014 Schwerbach megállóhelyen fotó

Kirchberget elhagyva legelők és lókarámok mellett döcögünk, szorosan a hegyoldalhoz tapadva, mindig legalább öt méterrel a Pielach szokásos vízszintje fölött. A folyó egyre kisebb, közeledik a felső folyása. Schwerbachban szálltunk meg Karcsival a legutóbbi túrán, egy olyan panzióban, ahol az elvihető tízórai-csomagot is ismerték, így nem veszett kárba a reggeli ára, és még vásárolni sem kellett, legfeljebb sört. Nagyon kényelmes, és most már van vonat, amivel a hegyi pályára is föl lehet hajnalban jutni.

2011. tavaszán használaton kívül volt Loich állomás, pedig fontos szerepe volt a Mariazellerbahn korábbi éveiben: az Alpenbahnhof és Loich között nincsenek alagutak, így idáig teszi lehetővé az űrszelvény, hogy kocsivivőn (Rollbockon vagy Rollwagenen) normál nyomközű teherkocsikat fuvarozzanak. Emiatt itt egy bakdaru is állt a rakodás segítésére. A rugós váltósítással ismét lehetséges itt vonatkeresztezéseket lebonyolítani.

Új albumok:
150 éves a MÁV

 
Ivano Frankivszktól Ungvárig

Napi vonatfotók


További friss képek

Fotó: Takács Bence

Copyright 2005-2017. www.benbe.hu. Takács Bence vasúti fotó-gyűjteménye.

Impresszum