Astor d.o.o.

Pri podejtu Astor d.o.o. se zavedamo, da so psi in muce več kot le hišne živali – so družina. Zavezani smo k zagotavljanju odličnosti s celotno paleto zdrave, ekološke linije hrane Techni-Cal, kot tudi širokemu izboru varnih in okolju prijaznih igrač, pripomočkov za usposabljanje in povezovanju izdelkov s prijaznimi storitvami – tudi za najbolj zahtevne lastnike hišnih živali.

Naše poslanstvo je ozaveščanje o možnostih zdravega načina življenja vaših štirinožnih prijateljev z ustvarjanjem pristnih izkušenj, deljenjem znanja in spodbujanjem povezane skupnosti. Za vsakega ljubljenčka posebej! Požrešnost, intoleranca hrane, osteoartritis in kronične ledvične težave - z vsemi temi težavami se lastniki hišnih ljubljenčkov vse pogosteje srečujejo.

Pri Techni-Calu zagotavljamo, da smo postavili nove standarde z optimiziranimi formulami nekaterih izdelkov in razvili nove izdelke, za specialne potrebe (SOLUTION) za pse in mačke veterinarske kakovosti. Techni-Cal bo vodilna holistična super premium hrana za hišne ljubljence in hrana za posebne potrebe. Veterinarska kakovost za dostopno ceno!

  • NISMO samo trgovina s hrano za male živali.
  • Smo podjetje z integriteto.
  • Verjamemo v moč izkušenj. Verjamemo v kvaliteto.
  • Verjamemo, da zdravje prinaša srečo.
  • Verjamemo v dodano vrednost, ki jo ustvarjamo.
  • Izpopolnjujemo svoje znanje in verjamemo v njegovo vrednost.
  • Verjamemo, da se dobro z dobrim vrača.

Ob Savinji 167, 3313 Polzela
Telefon: 040 821 421
www.astor.si


novice

Znanost

Mednarodno

29.08.


[X]
Informacije o uporabi piškotkov:

Naša spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja vam odgovarjajoče različice spletne strani, s katero vam olajšamo njeno uporabo. Spletna stran lahko uporablja tudi piškotke drugih ponudnikov za potrebe oglaševanja.