Bredevoort

Kruidentuin
Bredevoort Boekenstad
Bredevoort Vestingstad
Dagje uit naar Bredevoort

Bredevoorts Nieuws

print deze pagina

Audrey Hepburn: een stralende ster met een donker verleden

Toegevoegd op: 19-03-2017

Vrijdagavond 31 maart treedt schrijfster Miriam Guensberg op in het Literair Café van de Koppelkerk. De schrijfster zal eerst een lezing geven over haar onlangs verschenen roman ‘Het geheim van Audrey H.’ afgewisseld met filmfragmenten van Hepburn.
 
De deels op historische feiten gebaseerde roman ‘Het geheim van Audrey H.’ draait om Felix Wolf en Audrey Hepburn. Tijdens de oorlog traden zij samen op - Wolf als pianist, Hepburn als danseres. Maar dat was niet het enige dat hen verbond. Als twee ontheemde oorlogskinderen zwierven zij door de bossen van hun bezette stad. Ze deelden geheimen en zochten troost bij elkaar. De kwetsbare schoonheid van Audrey zette Felix in vuur en vlam. Die amoureuze gevoelens waren zó heftig dat hij altijd van haar is blijven dromen.
 
In deze psychologische roman van Miriam Guensberg vertelt het personage Felix Wolf niet alleen zijn eigen bewogen geschiedenis, maar hij ontsluiert ook het tragische geheim van de vrouw die altijd in de schijnwerpers heeft gestaan. ‘Het geheim van Audrey H.’ is een liefdevolle, prikkelende vertelling over de last van een besmet verleden.
 
Locatie: Koppelkerk, Koppelstraat 35, 7126 AG Bredevoort
Datum: vrijdagavond 31 maart
Tijd: 20.00 uur (deuren open: 19.30 uur)
Entree: € 5,-
Reserveren: info@koppelkerk.nl / 0543-216005
 

Bron: Koppelkerk

<< Naar overzicht met laatste nieuws
Gesponsorde advertenties


Cafe-Rest. De Domme Aanleg
Spooktochten, smokkeltochten, themavonden, en andere evenementen
www.dommeaanleg.nl

Autorijschool Johan Kämink
The road ahead 4U
www.kamink.nl

  Advertentie plaatsen Disclaimer Colofon Bredevoort.nu