Bosch WNAT323471 Kopen? Bekijk de Review!

Ben je op zoek naar een wasmachine voor alle soorten was? Dan ben je bij de Bosch WNAT323471 aan het goede adres! Deze wasmachine heeft wasprogramma’s voor alle soorten en maten was. De Bosch WNAT323471 beschikt over een Vario-trommel, voor zacht en efficiënt wassen.

Bosch verkoopt niet alleen wasmachines, maar ook andere huishoudelijke apparatuur, zoals vaatwassers, koelkasten en ovens/magnetrons. Bosch streeft naar kwaliteit, perfectie en betrouwbaarheid. Bosch maakt het dagelijkse leven makkelijker, ze nemen ons werk uit handen. Ze zorgen ervoor dat ons huishoudelijke werk sneller klaar is. Ze geven ons meer tijd om de kwaliteit van ons leven te verbeteren. De wasmachines van Bosch zijn kwalitatief en duurzaam. Zo ook de Bosch WNAT323471.

Bosch WNAT323471 Review

De Bosch WNAT323471 is een energiezuinige wasmachine met energieklasse A+++. Hij heeft een laadvermogen van maar liefst 7 kilogram, dus grote stapels wasgoed zijn zo verdwenen! Dankzij het Vario Perfect systeem kun je 65% sneller wassen. Dat betekend een schone was binnen 60 minuten! Hiermee bespaar je op jouw water-, en energierekening. Met een toerental van maar liefst 1600 toeren komt jouw wasgoed droger uit de trommel dan ooit.

De Bosch WNAT323471 is ook uitgerust met de Active Water Plus technologie. Hiermee wordt niet alleen waterverspilling voorkomen, maar ook wordt de hoeveelheid water nauwkeurig afgestemd op de hoeveelheid wasgoed. De Active Water Plus technologie in combinatie met de Vario Trommel zorgen ervoor dat iedere druppel water optimaal benut wordt. Hierdoor ben je onbewust milieubewust bezig! Deze Bosch WNAT323471 is ook voorzien van een Eco Silence Drive, de meest energiezuinige en stille motortechnologie. Hierdoor kun je op ieder moment van de dag wassen, zonder geluidshinder te ervaren.

 

Deze wasmachine van Bosch is erg gebruiksvriendelijk. Hij beschikt over een zelfreinigende wasmiddellade, waardoor je nooit zelf de achtergebleven zeepresten hoeft te verwijderen. Mocht je uitschieten met het wasmiddel, geen paniek. De Bosch WNAT323471 geeft een indicatie als er sprake is van een overdosering. Er wordt een signaal gegeven bij het eind van een wasprogramma. Hierdoor hoeft je niet steeds te gaan kijken of de was al klaar is, je hoeft enkel te wachten op het signaal. De deur van de wasmachine is voor volwassenen eenvoudig te openen en te sluiten door zijn comfortabele deurvergrendeling. Voor de kinderen is er een kinderbeveiliging op de deur.

 

Wasprogramma’s van de Bosch WNAT323471

Bosch WNAT323471 2

 • Spoelen
 • Overhemden
 • Snel + mix
 • Pompen/ centrifugeren
 • Allergie+
 • Extra snel (30 minuten/ 15 minuten)
 • Wol
 • Handwas
 • Fijne was
 • Zijde
 • Kreukherstellend

 

Voordelen van de Bosch WNAT323471

Energiebesparing, duurzaamheid en een ruim assortiment aan wasprogramma’s zijn slechts enkele voordelen waarvan je profiteert met de Bosch WNAT323471.
* Energiebesparing
De Bosch WNAT323471 is bijzonder veelzijdig, zuinig en laat jouw was opvallend droog uit de trommel komen. De Bosch WNAT323471 is maar liefst 30% zuiniger dan de hoogste energieklasse van A+++. De wasmachine is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee.
* Duurzaamheid
Bosch streeft naar duurzame producten en artikelen. Ook bij Bosch WNAT323471 zijn deze kwaliteit en eigenschappen van duurzaamheid terug te zien.
* Ruim assortiment aan wasprogramma’s
Met een assortiment van maar liefst 12 wasprogramma’s  garandeert Bosch altijd een wasprogramma te kunnen draaien die past bij jouw stapel wasgoed.

 

Nadelen van de Bosch WNAT323471

Bij de Bosch WNAT323471 heb ik lang moeten zoeken naar een nadeel. Deze wasmachine heeft slechts één nadeel, dat zowel een voordeel zou kunnen zijn.

Het is mogelijk dat je het hoge toerental als minder prettig ervaart. Doordat de Bosch wasmachine draait met een toerental van 1600 toeren, kan het zijn dat jouw was er gekreukt uit komt.

 

Conclusie van de Bosch WNAT323471 Review

De Bosch WNAT323471 is een zeer praktische en gebruiksvriendelijke wasmachine. Met een vulgewicht van 7 kilogram per wasprogramma, wast hij jouw hele wasgoedstapel in één keer schoon. En dat kan hij zelfs binnen 60 minuten, dankzij het Vario Perfect systeem was je namelijk tot 65% sneller. Dat betekent een schone was binnen 60 minuten gecombineerd met een lagere water- én energierekening. Door het hoge toerental kan het zijn dat de was gekreukt uit het wasprogramma komt, maar met het kreukherstellende programma is jouw was snel weer mooi, zonder te hoeven strijken. Het hoge toerental zorgt er ook voor dat jouw was droger uit de trommel komt. Al met al is de Bosch WNAT323471 een echte aanrader!

 

 

Bosch WNAT323471 Kopen? Bekijk de Review!
4.8 (96%) 5 beoordelingen

>