Om oss

Vi tror att alla verksamheter kan nå längre och att alla människor kan trivas och vara engagerade på jobbet. För att det ska kunna bli möjligt måste rätt människa och rätt verksamhet hitta varandra, och det är det vi arbetar med. Perido grundades 2003 av Johan Heverius och Kasper Ljungkvist. Perido har fått utmärkelser som Superföretag av Veckans Affärer, Gasellföretag av Dagens Industri och Snabbväxare av Ahrens & Partners.

Namnet Perido kommer från latinets ”Peridoneus” som betyder ”väl matchad”. Väl matchad kompetens är vad vi på Perido arbetar med varje dag. Vi är duktiga på att matcha och på att ta fram lösningar som passar dagens arbetsliv och därigenom våra kunders och konsulters behov.

Vi är mer än 700 anställda över hela landet, varav ett åttiotal arbetar på våra interna kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Söderhamn, Umeå samt Vilnius i Litauen. Utöver vår interna personal arbetar våra konsulter i våra kunders organisationer runt om i Sverige.


VÅR MISSION är detsamma för dig som söker jobb och dig som söker personal – vi hittar din nya kollega.

VÅR VISION är att alla trivs och är engagerade på jobbet. Det inkluderar dig som medarbetare, kund och kandidat.

AUKTORISERAT BOLAG
Perido är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Läs mer om auktorisationen på www.kompetensforetagen.se/auktorisationer och www.tryggbemanning.se

KOLLEKTIVAVTAL
Perido har kollektivavtal med Unionen för att våra konsulter ska ha trygghet och bra villkor i sin anställning.

ISO CERTIFIERAT
Perido är ISO certifierat i ISO 9001 och 14001. Certifieringen innebär att vårt ledningssystem uppfyller kraven enligt ISO inom kvalitet och miljö. Här kan du ta del av vårt certifikat.

EKONOMI
Perido är ett tryggt bolag som har en stabil och ordnad ekonomi med AAA-klassning från Soliditet sedan 2008.

HÄR FINNS VÅRA KONTOR

Klicka på orterna ovan för att se adressen för kontoret