organigrama1

[su_table]

Struktura dhe Organika e Zyrës Vendore të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme – Shkodër Kliko ketu
Struktura dhe Organika e Zyrës Vendore të Regjistrimit Tëpasurive të Palujtshme – Elbasan Kliko ketu
Struktura dhe Organika e Zyrës Vendore të Regjistrimit të Pasurive të Palujtshme – Vlorë Kliko ketu
Struktura dhe Organika e Zyrës Vendore të Regjistrimit të Pasurive të Palujtshme – Korçë Kliko ketu
Struktura dhe Organika e Zyrës Vendore të Regjistrimit të Pasurive të Palujtshme – Durrës Kliko ketu
Struktura dhe Organika e Zyrës Vendore të Regjistrimit të Pasurive të Palujtshme – Sarande Kliko ketu
Struktura dhe Organika e Zyrës Vendore të Regjistrimit të Pasurive të Palujtshme – Tirane Kliko ketu
Struktura dhe Organika e Zyrës Vendore të Regjistrimit të Pasurive të Palujtshme – Fier Kliko ketu
Struktura dhe Organika e Zyrës Vendore të Regjistrimit të Pasurive të Palujtshme – Berat Kliko ketu
Struktura dhe Organika e Zyrave Vendore të Regjistrimit të Pasurive të Palujtshme – Kavaje Kliko ketu
Struktura dhe Organika e Zyrave Vendore të Regjistrimit të Pasurive të Palujtshme – Lushnje Kliko ketu
Struktura dhe Organika e Zyrës Vendore të Regjistrimit të Pasurive të Palujtshme – Lezhe Kliko ketu
Struktura dhe Organika e ZVRPP – Pogradec, Kurbin, Gjirokaster, Diber,Kukes,Kruje, Devoll, Bulqize, Kucove, Librazhd. Kliko ketu

[/su_table]


. .