Stadshems webbbutik
Munkebäcksgatan 28

Munkebäcksgatan 28

500 SEK
Vi är intresserade av hur husen såg ut när de byggdes. Vi gillar också att det som ligger i våra gemensamma arkiv kan få nytt liv. Därför hämtar vi husets originalritning från Stadsbyggnadskontorets arkiv i Göteborg. Därefter läggs noggrant arbete ner på att sudda bort märken och svärta som kommit till under tidens gång, vi rätar upp skissen och fixar i ordning den. Fasadritningen trycks på papper från anrika Lessebo bruk. Ett vackert grafiskt blad i A3 format blir resultatet, som kan pryda vilken vägg som helst i ditt hem. 

De kostar 500 kr styck varav 100 kr skänks till organisationen Ung Cancers verksamhet. De finnas att hämta på våra kontor (Eklandagatan 17, Stockholmsgatan 5 och Allmänna vägen 13 i Göteborg) 3 veckodagar efter att betalning är gjord. Skissen finns att hämta på kontoret som ligger närmast dig. Vill du ha den postad hem till dig så kostar det 50 kr extra.

I sökfältet kan du söka efter din adress. Målsättningen är att alla flerfamiljshus i Göteborgs kommun ska finnas med. Finns ditt hus ännu ej med i butiken, vare sig det är en villa eller lägenhet? Maila oss så skapar vi en fasadskiss omgående.