PERILO IZ BAMBUSA

Spodnje perilo iz 100 % bambusove tkanine        POPUST DO 40 % ZARADI OPUSTITVE PROGRAMA

Proizvajalec medicinskih izdelkov Pani Teresa® Medica SA je ustvaril inovativno, okolju prijazno kolekcijo spodnjega perila iz naravnih bambusovih vlaken. Namenjena je ljudem, ki posebno skrb posvečajo lastnemu zdravju, pa tudi okolju.
Bambus je eden izmed najbolj trajnih rastlin, narava mu je podarila antibakterijske lastnosti, katere mu nudijo zaščito pred paraziti. Zaradi tega se pesticidi za zaščito ne uporabljajo. Postopek za izdelavo spodnjega perila je torej povsem varen za okolje. Vlakna so 100% naravna, brez kemičnih dodatkov.
Zaradi svojih lastnosti in naravnega delovanja vsi izdelki iz kolekcije PANI TERESA® BAMBOO odlično absorbirajo vlago (vodo absorbira približno 60% bolje kot bombaž) in ustvarjajo neugodno okolje za rast bakterij ter ohranjajo kožo suho in brez vonja. Med nošenjem izdelkov iz kolekcije PANI TERESA® BAMBOO bambus deluje kot termoregulator, pozimi greje, poleti prijetno hladi. Spodnje perilo PANI TERESA® BAMBOO ne draži kože, ker ima anti-glivične lastnosti. Perilo iz bambusa je izjemno mehko, nežno in prijetno v stiku s kožo ter hkrati zelo vzdržljivo.

Ker ne draži kože je kolekcija perila popolnoma varna za alegike.

Izdelke lahko nostite čez dan, kot tudi ponoči med spanjem. Kolekcija je na voljo v črni in naravni barvi, tkanina je iz 100 % bambusove preje.


Varnost celotne kolekcije PANI TERESA® BAMBOO je potrjena tudi s certifikatom Öeko-TEX®  Standard 100, ki potrjuje varno uporabo izdelkov v neposrednem stiku s kožo.

 

 

V tem prodajnem programu trenutno ni izdelkov.
Nogavice.net