Raw food slastice Mihaele Devescovi

Čokoladne praline, kuglice od kokosa i lješnjaka, čokolade te čokoladni namaz hrvatskog brenda Raw Sweets by Mihaela sada su dostupni u 91 prodavaonici dm-a. Proizvodi imaju organski certifikat, proizvedeni su bez termičke obrade te su pogodni za dijabetičare i vegane jer ne sadrže šećer, laktozu i gluten.‘Kada sam krenula u Raw food priču držala sam se izreke: Radi ono što voliš, voli ono što radiš, predaj se tome i uživaj ne misleći o uspjehu. A uspjeh je došao i to u obliku suradnje s dm-om čiji sam vjerni kupac od samih početaka. Ponosna sam i sretna što se moji proizvodi mogu pronaći na policama prodavaonica dm-a. Još uvijek ponekad pomislim da sanjam’, izjavila je Mihaela Devescovi.

Nakon internetske stranice sirovahrana.hr koju je pokrenula s ciljem promicanja zdrave prehrane, autorica kuharica ‘Sirova hrana’ i ‘Slatke strasti’ svoju strast usmjerila je prema proizvodnji sirovih slastica.

‘S Mihaelom nas je povezao fokus na osviještena i organska rješenja u razvoju proizvoda. Kupcima želimo ponuditi kvalitetne proizvode i pri tom pružiti podršku hrvatskim proizvođačima te nas raduje što dm može biti dio Mihaelina uspjeha. Vjerujemo kako će naša suradnje omogućiti daljnji razvoj brenda Raw Sweets, a time i uključenje proizvoda u sve prodavaonice dm-a u Hrvatskoj’, izjavila je Tanja Hrvojević iz dm-a.

U poslovnoj godini 2016./2017. prodaja ekološke hrane u dm-u porasla je za 4,41 posto, a ekoloških prehrambenih proizvoda hrvatskih proizvođača za 7,44 posto. dm trenutno surađuje s 19 hrvatskih ekoloških proizvođača među kojima su proizvođači ekoloških prehrambenih proizvoda poput OPG-a Veselić i OPG-a Božanić te proizvođači prirodne kozmetike Olival i Priroda liječi koji su se priključili dm-ovoj kampanji ‘…jer najbolje dolazi iz prirode!’ s ciljem promicanja ekološke proizvodnje i hrvatskih ekoloških proizvođača.

M. C.


Tagged: , , , , , , , , , , , ,